• Klikk & Hent etter 1 time
 • Fri frakt på bestillinger over 599,-
 • Gratis bytte og retur i alle våre butikker
Dame
Asics
  0 Valgt
  0 Valgt
  0 Valgt
  0 Valgt
  18 produkter
  Sorter etter:
  Du har sett 18 av 18 produkter

  Utforsk de stilige ASICS joggesko til dame

  Uansett om du ønsker komfortable sko til hverdags eller nye sko til trening, får du både komfort og design med ASICS joggesko til dame. Fra nøytrale klassikere til spennende og lekne design, kan du finne en ny favoritt i vårt utvalg.

  Moteriktige ASICS joggesko til dame

  Joggesko brukes ikke lenger bare på joggetur. Komfort er for mange den viktigste komponenten når man velger seg nye sko, og det blir ikke mer komfortabelt enn joggesko. Sko som er utviklet for å gi god støtte og solide steg på harde underlag gjør at man kan tråkke mye rundt uten at det føles ubehagelig. Mange av modellene kan brukes til jogging og andre typer trening, men de passer også for hverdagens begivenheter. Og med moderne, stilige sneakers fra ASICS, kan man få i både pose og sekk.

  Det er nemlig ikke slik at funksjonelle sko er kjedelige eller uoriginale. ASICS fokuserer minst like mye på design som komfort, og dermed kan du enkelt velge en moteriktig modell som passer til både hverdag og fest. ASICS sine hvite joggesko til dame finnes i mange ulike varianter for de som foretrekker det enkle. Og dersom du er på utkikk etter noe mer spennende, tilbyr ASICS også fargerike modeller og detaljer som gir en iøynefallende detalj på antrekket.

  Om merket ASICS og deres sko

  ASICS er en japansk produsent av sportsutstyr. Firmaet startet med å produsere basketballsko i 1949, og har siden utvidet sortimentet sitt til å inkludere sko og utstyr for alle tenkelige sporter. Det er likevel nettopp merkets fottøy mange kjenner til. Med utviklingen av ulike såler og unik teknologi, er dette sko som er ment for å vare. Sko fra ASICS er kjent for å ha en komfortabel fit, god støtte og moderne løsninger, samtidig som de kommer i alle mulige design.

  Fra det enkle til prangende farger og mønster, finnes det nok å velge mellom fra ASICS. Bla gjennom modellene vi har tilgjengelig og finn dine favoritter. Vi tilbyr også sko fra ASICS til herre, med samme gode kvaliteter og spennende design tilgjengelig. Finn dine nye sneakers fra ASICS og klikk dem hjem til deg eller for klikk & hent i butikk.