• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
5 produkter
Sorter etter:
Du har sett 5 av 5 produkter

Opplev stylish FILA-sneakers til herre

FILA-sneakers til herre er noe alle de som liker retro-stil bare må ha. Italienske FILA har lenge vært ensbetydende med «old school» sneakers, og her hos oss finner du alle de klassiske utgavene. Selvsagt har designen blitt oppdatert for å holde seg blant de kuleste i bransjen. Her hos oss finner du de nyeste FILA-sneakers til herre først.

FILA-sneakers til herre for unik look

Alle som tar sneakers på alvor vil kjenne godt til det italienske merket FILA. Her snakker vi om et brennhett navn fra sneakers-gullalderen på 80- og 90-tallet. Særlig den hvite FILA-sneakersen til herre har mange lojale fans, og er å anse som et ikon innen sjangeren.

Det har etter hvert dukket opp mange varianter av den klassiske originalen. Sjekk vårt utvalg for å finne de aller seneste utgavene fra FILA. Du vil ikke bli skuffet hvis du har sansen for retro joggesko, også kjent fra andre ikoniske merker som PUMA.

Kjøp den ekte retro stilen med FILA-sneakers til herre fra Skoringen

Du kan enkelt som bare det, bestille dine nye herresneakers fra FILA her hos oss. Har du spørsmål om hvordan du kjøper produkter, hvilke betalingsmuligheter som foreligger eller annet, er det bare å ta kontakt med vår kundeservice.