• Fri frakt på bestillinger over 599,-
 • Klikk & Hent etter 1 time
 • Gratis retur og bytte i butikk

Lovelies Lovelies

  0 Valgt
  0 Valgt
  0 Valgt
  0 Valgt
  6 produkter
  Sorter etter:
  Du har sett 6 av 6 produkter

  Lovelies: Fottøy med komfort og stil

  Lovelies byr på fottøy i kule design og uslåelig komfort. I utvalget finner du blant annet korte bamsestøvler og snøstøvler som er deilige og myke. Med behagelig og mykt fôr skjemmer du bort føttene dine når du velger fottøy fra Lovelies. Sålene er også solide, og gir betryggende godt fotfeste også når vinteren er kald og våt. Her kommer du deg trygt frem selv på isete og glatt underlag.

  Få den hippe, nye Lovelies-looken

  Lovelies sitt utvalg av korte damestøvler, som du finner her hos SNEAX, har en helt egen look. Dette er uformelt og avslappet fottøy som oser komfort. Lovelies tilbyr flere forskjellige skomodeller i ulike farger og stilarter – noen med snøring også. Her hos SNEAX kan du velge akkurat den Lovelies-støvletten som passer best med din personlige stil.

  Lovelies er imidlertid ikke et merke som kun prioriterer design. De byr også på høy produksjonskvalitet og utmerket komfort. Materialene er solide og laget for å brukes ofte og vare lenge. Dette er fottøy som står for en støyt og tåler norske forhold – også om vinteren.

  Merk at du får gode såler når du velger et produkt som dette. Den ytre sålen er laget av gummi, noe som både gir godt fotfeste og utmerket demping. Innersålen er tykk og byr på meget god varmeisolering. Her er det altså ingenting å si på komforten heller.

  Ta godt vare på føttene med Lovelies-støvletter fra SNEAX

  Her hos SNEAX byr vi på et meget rikholdig utvalg av kult fottøy. Det inkluderer også en rekke produkter fra populære Lovelies. Når du velger et par Lovelies-støvletter her hos oss, får du ikke bare et par nye vinter- og høstsko som tar seg godt ut. Du får også støvletter som føttene dine vil takke deg for.

  Disse myke og behagelige støvlettene er en fryd å ha på seg også over lang tid. Her kan du ta deg lange og gode byturer, dra på shopping eller en kafe-runde uten at du merker det minste ubehag.

  Siden støvlettene er foret med tykke, isolerende materialer blir du ikke kald på bena heller. Og i tillegg til alt dette får du altså støvletter som ser skikkelig kule ut.