• Fri frakt på bestillinger over 599,-
 • Klikk & Hent etter 1 time
 • Gratis retur og bytte i butikk

SNEAX Lune

  0 Valgt
  0 Valgt
  0 Valgt
  0 Valgt
  4 produkter
  Sorter etter:
  Du har sett 4 av 4 produkter

  Lune for varme og komfort

  Lune er et norsk merke som prioriterer varme og komfort over alt annet. Med et par Lune-støvletter på føttene går du den norske vinteren i møte uten å bekymre deg for å fryse på bena. Produktene har varmt og godt fôr, tykke gummisåler og er laget av semsket skinn. Takket være en unik design nyter du også godt av en moteriktig stil når du satser på fottøy fra Lune.

  Lune tar godt vare på føttene dine

  Når vinterkulden biter her til lands, gjelder det å sørge for å ha godt fottøy. Lune byr på korte støvletter til dame som er kompromissløse når det gjelder å by på en komfortabel og lun opplevelse. Du vil ikke finne mange andre lignende støvletter på markedet som kan måle seg.

  Er du opptatt av føttenes velvære, er Lune et klokt valg. Ekte naturmaterialer, som ull og semsket skinn, påser at du ikke bare holder deg varm. Føttene får også puste, slik at du unngår klamhet og fukt. Sålene er myke og fjærer godt slik at beina ikke blir slitne selv på lengre spaserturer. De sørger også for godt fotfeste selv på glatt underlag.

  Lune-damestøvletter holder deg varm vinteren gjennom

  Lune er et norsk merke som spesialiserer seg på å lage fottøy som passer med våre lokale forhold. Det betyr som kjent vintre som kan være svært så kalde. For å nyte årstiden med all sin snø og lave temperaturer, gjelder det å ha varme og gode sko på seg. Det får du alltid når du satser på Lune.

  Her hos oss, har vi deilige, myke og varme bamsestøvler fra merket på menyen. De passer aldeles utmerket for å takle en norsk vinter. Med den type fottøy fra Lune på bena, kan du spasere omkring på selv de kaldeste dagene og nyte omgivelsene i trygg forvisning om at du ikke trenger å bekymre deg for kulda.

  Komforten er også på topp slik at føttene ikke blir svette i løpet av dagen. Sålene gir en behagelig støtdemping og sørger for velvære for deg og dine ben.

  Lune er ensbetydende med kvalitetsmaterialer

  Et viktig fortrinn med det norske skomerket Lune, er at de bruker naturlige materialer i høy kvalitet i fremstillingen av sine vinterstøvler, Lune-tøfler og støvletter. Her får du fottøy som er laget av ekte ull og semsket skinn. Fôret er tykt og mykt, og gir utmerket isolasjon. Siden ull er et naturprodukt, puster det slik at du ikke trenger å bekymre deg for klamme føtter.

  Semsket skinn er et solid og slitesterkt materiale som holder kulden ute. Det er også et stilig valg som gir Lune-støvletter et unikt og elegant preg. For motebevisste kvinner er dette selvsagt av stor betydning. Lune sørger for å gi sine produkter en tidsriktig look som passer perfekt med dagens stil.

  Kjøp dine nye Lune-støvletter hos oss

  Her hos Skoringen, finner du et godt utvalg av Lune-støvletter til dame i vår SNEAX-avdeling. Du kan enkelt utforske utvalget ved å klikke deg omkring på denne menyen. Du velger selv om du ønsker å bestille fra nettbutikken, eller besøke nærmeste SNEAX-store når du skal kjøpe dine nye vinterstøvletter fra Lune.