• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
23 produkter
Sorter etter:
Du har sett 23 av 23 produkter

New Balance til dame for alle anledninger

Tradisjonelt har visse typer sko passet til visse typer anledninger. For eksempel har høye hæler vært til fest og joggesko har vært til de mer aktive aktivitetene. Men sånn er det ikke lenger, og sneakers som New Balance til dame er nå sko som passer til enhver anledning og stil.

Her på denne siden kan du finne et stort utvalg av de legendariske New Balance joggeskoene til dame i en rekke modeller og stiler - alle med den ikoniske logoen som New Balance har.

Ikoniske New Balance

New Balance til damer og menn har fått en stor plass i sneakerens historie. Firmaet ble opprinnelig stiftet helt tilbake i 1906, og var opprinnelig et firma som utviklet støtte til fotsåler. Siden da har de utviklet seg til å bli et ikonisk merke. Du kjenner garantert igjen den ikoniske N-logoen, og New Balance-skoene til dame uttrykker i dag både stil, komfort og freshe farger.

New Balance gir deg det beste fra 90-tallet

90-tallet ga oss mye, og stilen fra 90-tallet har i stor grad kommet tilbake. New Balance til dame er noe av det beste 90-tallet har gitt oss. Her får du:

  • Såler som er komfortable for føttene
  • God støtte for både aktive og late dager
  • God stil

Alt sammen i én og samme sko. Uansett om du har på en søt sommerkjole eller et joggesett, vil New Balance gjøre antrekket ditt enda bedre. Gå på oppdagelse i vårt store utvalg av New Balance joggesko til dame, og velg deg ut dine nye favoritter i dag. Kanskje dette vil bli dine nye favorittsko?