• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
51 produkter
Sorter etter:
Du har sett 24 av 51 produkter

Superfit-sko med GORE-TEX® for aktive barn

superfit-sko med GORE-TEX® er vinterstøvler for barn som passer perfekt for norske forhold. Det er komfortable, slitesterke og utviklet for å holde tritt med barns aktive hverdag. GORE-TEX® er vanntett og puster, slik at barnas føtter alltid holder seg varme og tørre. Uansett om det regner, snør eller det ligger sludd på bakken, takler superfit-sko med GORE-TEX® brasene.

Bredt utvalg passer for alle aldersgrupper

Kvalitetsmerket superfit bruker GORE-TEX® i mange av sine produkter for barn. Det inkluderer sko, støvletter og støvler for barn. De foreligger i et stort utvalg av farger og forskjellige størrelser. Det vil si at både de aller minste og barn oppover i skolealderen, kan finne et par superfit-sko med GORE-TEX® som passer perfekt.

superfit leverer GORE-TEX®-sko som passer både for gutter og jenter. De har robuste såler som står for en støyt og gir godt fotfeste. Dette er vintersko som er slitesterke, og tåler hyppig bruk og jevnlig rengjøring. I det hele og store vil denne typen fottøy være et meget fornuftig valg på sikt for de fleste.

Skoringen har superfit-sko med GORE-TEX®

Skoringen varter opp med et stort utvalg av vintersko og -støvletter fra superfit. GORE-TEX® er standard på svært mange av disse modellene. Det er enkelt å bestille akkurat de skoene som passer best for barna via nettsiden. Selvsagt kan du også besøke et av våre utsalgssteder for å prøve sko i butikken først.

Vi føler oss trygge på at barna vil sette pris på både kul design og spreke farger. I tillegg kommer selvsagt det faktum at superfit-sko med GORE-TEX® byr på så mange praktiske fordeler. Dette er fottøy som bortimot garanterer at de yngste vil kunne leke og utfolde deg vinteren gjennom, på lekeplassen, skibakken og overalt ellers hvor barn liker å leke.