• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
20 produkter
Sorter etter:
Du har sett 20 av 20 produkter

Superfit-tøfler for komfort og fargerik design

Superfit-tøfler til barn er laget med fokus på komfort. De er deilige å ha på seg, og en drøm å ta på og av. Enten det er etter en lang dag ute på lekeplassen eller tidlig på morgenen, vil du oppleve at det å kle på barna disse tøflene går som en lek. Superfit-tøfler gjør det kort og greit enkelt for små barn å være uavhengige og komfortable.

Superfit-tøfler gir godt grep og god støtte for små skritt

Barnetøfler fra Superfit gir ikke bare komfort, de gir også god støtte til små barns skritt. Med robuste såler som gir utmerket fotfeste, kan du være sikker på at barnet ditt kan utforske hjemmet trygt. Disse tøflene er spesielt designet for å gi tillit til små skritt, slik at du kan være trygg på at de holder føttene varme samtidig som de minimerer skli- og snublerisiko.

Fargerik stil og mangfoldig design

Superfit-tøfler til barn foreligger i et bredt spekter av forskjellige farger, med alskens ulike mønstre. Det gjør det mulig for barna å uttrykke sin personlige stil ved å selv få velge sitt favorittpar fra kolleksjonen.

Superfit-tøfler for ulike aldersgrupper

Superfit-tøfler til barn er tilgjengelige i mange forskjellige størrelser. Det gjør dem passende for småbarn, barnehagebarn og skolebarn.

Disse tøflene egner seg svært godt både for hjemmebruk og i barnehagen. Flere av tøflene har justerbar feste med borrelås, slik at de holder seg på føttene også under aktiv lek.