• Klikk & Hent etter 1 time
 • Fri frakt på bestillinger over 599,-
 • Gratis bytte og retur i alle våre butikker
Barn - Merker
ZERO°C
  0 Valgt
  0 Valgt
  0 Valgt
  0 Valgt
  0 Valgt
  0 Valgt
  40 produkter
  Sorter etter:
  Du har sett 24 av 40 produkter

  ZERO°C-sko til barn: Kanskje din beste investering?

  Har du barn som elsker å være ute i all slags vær, men mangler riktige sko? Da har du havnet riktig sted. ZERO°C-sko til barn, med GORE-TEX membran, holder de små føttene tørre og varme. Og her hos Skoringen har vi et stort utvalg av ZERO°C-sko til både gutter og jenter.

  Beskyttende og komfortable sko til enhver anledning

  Sko fra ZERO°C kommer i en rekke farger og design som vil gjøre det enkelt for barnet ditt å finne en favoritt. Men selv om designet er stilig, er det funksjonen som står i fokus. Skoene er laget for å tåle tøffe forhold og vil holde føttene til barna dine varme og tørre, uansett hva slags vær det er ute.

  Sko fra ZERO°C er i tillegg ikke bare vanntette, de er også laget med tanke på å gi god støtte og komfort til barnas føtter. Skoene er laget med pustende materialer og har en solid såle som gir godt grep på ulendt terreng. Enten barnet ditt liker å leke i skogen, gå på tur eller hoppe rundt, finner du sko som passer perfekt fra ZERO°C. Kjøp ZERO°C-sko til barn hos Skoringen i dag, og gi barnet ditt det beste utgangspunktet for en aktiv og morsom hverdag.