• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
17 produkter
Sorter etter:
Du har sett 17 av 17 produkter

Timberland-boots til herre: kjøp klassikeren her

Timberland-boots til herre byr på utmerket kvalitet. Designen er ikonisk, og komforten meget høy. Dette er fottøy som er laget for å stå for en støyt. De kan brukes jevnlig i all slags vær uten å bli slitte. Timberland-boots har tykke og gode såler som gir svært godt fotfeste også på sleipt underlag. De er myke, og gir en behagelig fjæring samtidig som passformen gir føttene dine all den støtten som trengs.

Stort utvalg av ulike Timberland-boots til herre

Timberland-boots til herre er meget allsidige. Vi har mange ulike modeller i utvalget. Det inkluderer robuste støvletter som passer perfekt for den kalde norske vinteren. Vi har også lettere støvletter som du kan bruke til tur i naturen eller byens gater hele året.

Samtlige Timberland-boots på denne menyen byr på topp kvalitet og komfort. Dette er et kvalitetsmerke som du trygt kan stole på.

Gode grunner til å satse på Timberland

Her hos Skoringen har vi et stort utvalg av Timberland-produkter. Foruten Timberland-boots til herrer som du finner her på denne menyen, har vi også Timberland-boots til dame og til barn i sortimentet.

Det er bare å se deg omkring. Du finner sikkert riktig Timberland-fottøy for dine behov og som passer med din personlige stil her hos oss.