• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
283 produkter
Sorter etter:
Du har sett 24 av 283 produkter

Oppdag trendy hvite sneakers

Er det noe du bør ha i garderoben, som du vil kunne bruke til så mange situasjoner og outfits, så er det et par hvite sneakers. Den klassiske hvite sneakeren vil aldri gå av moten, og er du ikke allerede eier av et par vil vi sterk anbefale at blir en ASAP. Her hos Skoringen SNEAX kan du finne de mest populære hvite sneakers for tiden, samt klassikeren som har vært på mote for alltid.

Har du allerede et eller flere par hvite sneakers i garderoben? Så skader det vil ikke med et par mere. Eventuelt kan du jo kjøpe et par med litt farge på. Et par hvite sneakers med et panel med en aksentfarge på er en av de best måtene å lage et subtilt statement.

Utforsk vårt utvalg av sneakers på nett her, og finn ditt neste par hvite sneakers. Vi fører både sneakers til damer og sneakers til herrer, og har alltid et stort utvalg.

Style hvite sneakers til kjole, skjorte eller joggedressen

Klassiske hvite sneakers gått fra en streetstyle-inspirert trend til en garderobeklassiker. Du kan finne et par hvite sneakers hos nesten alle merker nå i en rekke teksturer, unike sømmer og litt forskjellige former og til en rekke prisklasser. Hos oss finner du eksempelvis hvite sneakers fra populære merker som:

Sneakers har en altså plass i alles skokolleksjon – uansett deres personlige stil – og siden sneakers er så allsidige, kan du bruke dem med nesten hva som helst, både formelle og uformelle anledninger. Dress down med et par sneakers til kjolen for et hverdagslook, bruk de på kontoret sammen med skjorten, eller style de med et matchende sett joggebukser og hettegenser.

Hold dine hvite sneakers og joggesko hvite og crispy

Mens de fleste har en tendens til å bekymre seg for at hvite joggesko lett kan bli skitne, kan riktig vask og rengjøring hjelpe ens sneakers til å se minst like så bra ut som nytt på praktisk talt ingen tid i det hele tatt.

Det er nemlig ikke til å legge skjul på at dine hvite sneakers kan kreve en ekstra hånd med rengjøring hvis du skal holde dem likeså crispy og hvite som de var da du kjøpte dem. Heldigvis kan vi hjelpe deg med produkter som gjør rengjøringsprosessen enkel og håndterbar.

I vår egen kolleksjon med SNEAX skopleie, som består av produkter spesielt designet til sneakers, finner du blant annet produkter til:

  • Rengjøring og hygiene: Finn alt du trenger til å holde dine sneakers rene, fra rengjøringslotion som kan fjerne smuss og flekker, til deospray som fjerner dårlig lukt fra innsiden av skoen.
  • Impregnering: Beskytt dine sneakers mot regn og smuss, og sørg for at de holder seg hvite når du bruker dem.

Klikk dine nye, hvite sneakers hjem her fra denne siden, eventuelt med noe ekstra skopleie til, eller besøk en av våre SNEAX store for å se vårt utvalg IRL og prøve noen sneakers på.