• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
11 produkter
Sorter etter:
Du har sett 11 av 11 produkter

Stilsikre Rieker-sandaler til herre

Rieker-sandaler til herre byr på komfort og stilsikker design. Dette er fottøy som passer svært godt for bruk på sommerens varmeste dager. Du kan bruke dine herresandaler fra Rieker både på stranden, på tur i skog og varm, og til å hygge deg i byen. Ja, vi har også modeller i utvalget som passer godt som innesko. Alle Rieker-sandaler til herre er laget av kvalitetsmaterialer og byr på tillitsvekkende støtte og høy komfort for dine føtter.

Ta godt vare på beina med Rieker-sandaler til herre

Gode sandaler er sunne for føttene, da de gir god støtte samtidig som de lar beina puste. Med et par Rieker-sandaler til herre nyter du godt av fottøy som motvirker fukt og klamhet, samtidig som de gir deg støtten du trenger. Støtdempende såler med godt fotfeste, sørger for at de kan brukes hele dagen, også for lengre turer.

Som øvrig fottøy fra Rieker, herunder alt fra Rieker-sneakers til vintersko, tar også merkets sandaler seg svært godt ut. Du velger mellom et stort utvalg kule designs og farger.

Kjøp riktige Rieker-sandaler til herre hos oss

Hos oss finner du riktige Rieker-sandaler til herre. Vi har både sporty utgaver, kule sandaler for bruk i hverdagen, samt sandaler du kan gå med innendørs hjemme på menyen.