• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
13 produkter
Sorter etter:
Du har sett 13 av 13 produkter

Rieker-vintersko til herrer

Rieker-vintersko til herre er et stilsikkert valg som passer perfekt til norske vinterforhold. Det populære skomerket, Rieker, er ensbetydende med kvalitet, og selskapets utvalg av vintersko, -støvler og -støvletter som du finner her hos oss er blant de beste i bransjen.

Rieker-vintersko har solide såler

Rieker-vintersko til herre er konstruert med tykke og robuste gummisåler som gir enestående grep selv på isete underlag. Disse skoene har ikke bare utmerket fotfeste, men også imponerende demping som sikrer maksimal komfort under vinterlige forhold. Med vintersko fra Rieker på føttene, kommer du deg trygt fram i snø, sludd og på is.

Hold deg varm og tørr gjennom vinteren med Rieker-vinterstøvler til menn

Rieker-vintersko til herre byr på mer enn kun stil og eleganse. Dette er fottøy som er laget av kvalitetsmaterialer som lær og lammeullfôr for å sikre varme og komfort. Skoene har vannavstøtende membran, RiekerTex-teknologi, som beskytter mot fuktighet og holder føttene tørre selv under våte forhold.

Vintersko og vinterstøvler fra Rieker kommer i mange forskjellige utgaver. Enkelte har glidelås, andre har snøring. Det finnes også modeller som kombinerer begge deler. Det alle har til felles er at de tar seg godt ut, og er enkle og behagelige å ta av og på seg.