• Klikk & Hent etter 1 time
 • Fri frakt på bestillinger over 599,-
 • Gratis bytte og retur i alle våre butikker
Merker
Timberland vintersko
  0 Valgt
  0 Valgt
  0 Valgt
  0 Valgt
  30 produkter
  Sorter etter:
  Du har sett 24 av 30 produkter

  Få kvalitet med Timberland vintersko til herre

  Timberland er kjent for sine stilige boots og støvletter. Den ikoniske, sennepsgule «Yellow boot» er merkets mest kjente modell, men det finnes også mange andre modeller å velge mellom. I utvalget vårt av Timberland vintersko til herre finner du både tidløse klassikere og moderne varianter. Finn en sko som passer dine preferanser og bruksområder, og nyt et moteriktig og komfortabelt valg fra Timberland.

  Hvorfor velge vintersko til herre fra Timberland

  Vintersko fra Timberland kommer i mange ulike varianter. Her kan du finne både korte og høye støvletter i ulike farger. Slik kan du enkelt velge en modell du liker. Uansett hvilket design du går for, kan du være sikker på at skoene er laget for å vare, varme og tåle vinterens påkjenninger. Med god foring, stødige såler og kraftig knytting, vil skoene holde seg godt på plass og gi en komfortabel opplevelse selv i trist og kaldt vintervær.

  Timberland-vintersko har blitt en klassiker de fleste kjenner til. Dersom du ønsker, kan du gå for en ikonisk variant i beige. Denne fargen passer til det meste samtidig som den skiller seg litt ut og kan være med på å sette prikken over i-en på et enkelt vinterantrekk. Eller velg en enkel, mørk modell som passer til alle antrekk og anledninger. Med Timberland får du nok å velge mellom, fra klassiske hverdagssko til kraftige støvler. Bestill din favoritt hjem eller gå for klikk og hent i en butikk i nærheten av deg, og nyt dine nye vintersko.