Ca*Shott er et nytt ungt dansk merke med et enkelt og sterkt løfte: "Designed comfort". Det betyr blant annet at alle Ca'Shott-modeller fremstilles i ekte skinn og naturmaterialer og alltid med fokus på en kompromissløs kombinasjon av fashion og herlig komfort.

Ca'Shott – portugisiske kvalitetssko

Ca'Shott ble opprettet med det formål å designe komfort, mote og stil. Alle Ca'Shott sko, sandaler og støvler produseres i Portugal mens materialet velges fra de beste leverandørene i Italia. Ca'Shott-teamet er kompromissløst når det gjelder kvalitet og komfort!

Ca'Shott er et dansk merke som på rekordtid har klart å kombinere et enkelt design, god komfort og gode materialer og godt håndtverk for en rekke smarte og komfortable sko, sandaler og støvler.

Designeren av merkevaren Jens Schøtt har utviklet et dansk utseende med god invendig komfort og med plass til feminine detaljer.

Ca'Shott kjøper skinn i Italia og får skoene deres produsert i Portugal, og basert på dansk design tilbys det her en kolleksjon som har blitt mer og mer populær de siste årene. Dette gjelder ikke bare i Norden. Ca'Shott selger også godt i Tyskland, England og Australia.

Velg mellom Ca'Shott sko, støvler og sandaler hos Skoringen


Hos Skoringen kan du velge mellom et stort utvalg av Ca'Shott sko og støvler og ikke minstsandaler. Det er spesielt Ca'Shott sandaler med den karakteristiske store knappen på siden som førte til at mange falt pladask for merket.

Mange forbinder Ca'Shott med deres utrolig deilige sandaler som de har produsert de siste par årene. Det legges alltid stor vekt på sommersamlingen, da sandaler er utrolig populære og svært kjent blant kvinner som ønsker smarte sandaler, inkludert med hæl, men med fantastiske myke såler. Nå tilbys det i tillegg et stort utvalg av høstvarer, da de synes å være minst så deilige og komfortable som Skoringens Ca'Shott sandaler.

Gratis frakt i hele Norge

Ca'Shotts sko sendes kostnadsfritt i hele Norge. Hvis du bytter varer som du har bestilt, sender Skoringen også de nye produktene til deg helt gratis. Hvis du ønsker å bestille et element for gave, skriv det bare i ordrekommentarfeltet, hvilken dato gaven skal gis, etc. Samtidig kan du skrive om du vil ha gavepakken og Skoringen leverer en flott pakke. Kjøp dine nye Ca'Shott sko allerede i dag hos Skoringen!