Klikk & Hent (Hent etter én time)
Gratis levering (5-7 virkedager)
Utvidet returrett fram til 14. januar 2021
Klikk & Hent (Hent etter én time)
Gratis levering (5-7 virkedager)
Utvidet returrett fram til 14. januar 2021
Klikk & Hent (Hent etter én time)
Gratis levering (5-7 virkedager)
Utvidet returrett fram til 14. januar 2021
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
26 produkter
Sorter etter:
Du har sett 24 av 26 produkter

Duffy sko – kjøp dem i Skoringens nettbutikk

Svenske Duffy tilbyr et bredt utvalg av sko og sandaler i mange forskjellige stiler. Med det mål at alle skal kunne finne en sko som passer deres egen unike stil, hva den enn måtte være, er Duffy blitt en integrert del av skobutikkene og nettbutikker over hele Norden.

Ved å hovedsakelig produsere støvler i imitert skinn og syntetisk lær, kan prisene holdes nede til halvparten av prisen for tilsvarende produkter i ekte og semsket skinn. Mange dyrevelferdsorganisasjoner peker på produkter av kunstig hud som det mest etisk korrekte alternativet. Støvletter fra Duffy ser ut som ekte lær.

Duffy støvler for mindre enn tusenlappen

Selv om du kan skaffe deg et par Duffy sko eller støvletter til en rimelig penge, har merket ikke gått på kompromiss med et godt design. Hvis du ser på Skoringens utvalg av Duffy støvler, finner du raskt likheter med andre store og prestisjefylte merkevarer.

Sko for den norske sommeren

Selv om den norske sommeren kan innebære perioder med sterk kulde og mye regn, kan det likevel være perfekt vær for strandturer og grilling på terrassen. Hvis du for eksempel vil ta deg en løpetur i skogen, er det nødvendig å sko seg med fleksible sportssko. Det finnes et relativt stort spekter av skomodeller i hyllene til Skoringen som dekker de fleste aktivitetene for sommeren. Foretrekker du å kjøpe alle skoene fra samme merkevare, er Duffy et opplagt alternativ.

Duffy sko til enhver anledning

Duffy produserer også ettertraktedeballarinasko, sneakers, sandaler og festsko for barn. Enten du ønsker å komplettere antrekket med et par høyhælte pumps eller vakre, avslappede espadrillos eller kun trenger et par deilige Duffy sandaler, har Duffy alltid en rimelig løsning.

Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær!

Ingen norsk garderobe er komplett hvis den ikke er forberedt på dårlig vær. Duffy produserer også gummistøvler. Det finnes modeller med høy aksel og modeller med kort aksel. Skaff deg dine nye Duffy hos Skoringen i dag!