• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
3 produkter
Sorter etter:
Du har sett 3 av 3 produkter

FILA slippers setter ​​komfort i høysete

Når det kommer til fottøy, foretrekker de fleste å fokusere på spørsmålet om estetikk fremfor funksjonalitet. Vel, med FILA slippers får du begge deler kombinert i en sandal.

Føttene dine fortjener å bli tatt vare på - de bærer tross alt rundt på hele kroppsvekten din. Etter en lang dag på skolen eller jobben, innelukket i et par sko, ville føttene dine uunngåelig ønsket å puste. FILA slippers sørger for at føttene dine kan slappe av og få luften de fortjener. På denne siden finner du slippers fra FILA til herre, men også slippers fra FILA til dame og til barn.

Slippers, sandaler, flippflopper, tøfler - kjært barn har mange navn

FILA slippers, eller skal vi si FILA sandaler, FILA flippflopper eller Fila tøfler, ja du skjønner kanskje poenget, disse skoene er meget multifunksjonelle. Du kan ta på deg et par FILA slippers mens du slapper av hjemme, når du går for å handle dagligvarer eller går en uformell tur i nabolaget. For ikke å snakk om at de også fungerer utmerket som badesandaler.

Slippersene i seg selv er designet for å gi deg den beste komforten. De er konstruert med en teksturert såle, og laget av ekstremt slitesterkt og solid materiale. Med ulike nøytrale og spennende farger kan du velge den som passer deg best. Du kan med andre ord slappe av med stil når du har på deg et par.

Finn FILA slippers og andre sko hos Skoringen

Men nettbutikken til Skoringen gir deg den beste muligheten til å finne dine nye sko fra FILA, da vi i tillegg til slippers også fører FILA sneakers og andre skotyper. I tillegg er nettbutikken vår åpen hele døgnet, så du slipper å tilpasse dagen din ut fra når du kan handle sko – vi tilpasser oss til deg.