0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
3951 produkter
Sorter etter:
Du har sett 24 av 3951 produkter

Les mer om Ipanema her

Ipanema er en brasiliansk merke sandaler oppkalt etter en av de mest eksotiske og berømte strendene i verden. Ved hjelp av inspirasjon fra den vakre stranden Ipanema i Rio de Janeiro, Brasil, designer Ipanema et flott fottøy som en perfekt blanding av en avslappet livsstil og høy kvalitet.

Sandalene Ipanema selges i nesten 100 land rundt om i verden. De reflekterer de brasilianske røttene og tradisjonene samtidig som man bruker innovative materialer og holder kontakten til dagens motetrender. Hos Ipanema kombinerer de sin sans for mote med spesielle funksjoner som gjør deres sandaler og flip flops unike. Sandalene gir komfort og har en god passform. De har fantastiske detaljer som gjør at folk legger merke til dem når de er på føttene.

Ipanemas sandaler og flip flops kan ses på kjendiser som Angelina Jolie, Halle Berry, Kate Hudson, Ashton Kutcher og mange andre. Ipanema er også stolt av å være sponsor av Mercedes-Benz Fashion Week Swim som arrangeres hvert år.

Ipanema-flip flops er laget ved hjelp av myk og holdbart 100% resirkulerbar plast. Det å bruke miljøvennlige materialer og bevare naturressursene står i sentrum i skoproduksjonen. Ipanema satser mye på innovasjon, og streber etter å gjøre sine sandaler og flip flips slitesterke og stabile. I tillegg prøver man å redusere til minimum råmaterialet som blir kastet bort. Ipanema er et firma med fokus på å bevare naturen, tilby rettferdige arbeidsforhold til arbeiderne i Brazil og forbedre livet på lokalt nivå.

Merket presenterer nye stilige design hver sesong med et stor utvalg av farger. Brasil er en nasjon av levende farger, vakker natur, stor glede og omgjengelige mennesker. Og stranden Ipanema er kjent for sin eleganse og godt sosialt liv. Med Ipanemas uformell og avslappet ånd i tankene designer skomerket sine sandaler og flip flops. Fottøyet illustrerer altså på en god måte Ipanemas livlige ånd, især de fargerike fargene.

Ipanemas sandaler og flip flops er perfekte til flere anledninger enn du tror. Man kan ta dem på seg ikke bare på stranda, men nesten overalt. De er stilige, elegante og feminine samtidig som de er komfortable. Ha en brasiliansk sommer nå! Se på skoene fra Ipanema her på sida og finn et par du har lyst på. Hos Skoringen finner du en lang rekke sandaler og flip flops, så du finner garantert noe som passer din smak og stil. Kjøp nye flip flops online i dag og bli klar til sommeren! Husk at leveringen er gratis hos oss og at du kan bytte eller returnere fottøyet i alle butikkene våre.