0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
3 produkter
Sorter etter:
Du har sett 3 av 3 produkter

Jana

Et av slagordene til Jana sko er 100 % comfort. God passform og en sko som tilpasser seg din fot er viktig for alle Jana-sko, noe som sikrer deg unik komfort, sammen med siste mote. Prisen på disse kvalitetsskoene er også attraktiv. Du kan sikre deg mye kvalitet for pengene.

Skoene er også teknisk avanserte, med stadig testing av nye produksjonsmåter, og mange innovative nyvinninger som ytterligere bidrar til skoenes komfort og popularitet. Om du kjøper deg Jana sko i vår nettbutikk er du sikret komfortable sko som ser bra ut.

Hvem lager Jana Sko?

Jana sko lages av det tyske selskapet Wortmann Schuh Holding. Det samme selskapet leverer også sko framerkene Tamaris, Marco Tozzi og Caprice til salg hos Skoringen. Skoene fra moderselskapet selges i dag i mer enn 70 land i hele verden, men hoveddelen av salgene finner sted i Europa og USA.

Stort utvalg av Jana Sko i Skoringens nettbutikk

I all hovedsak leverer Jana pumps med høye hæler så vel som pumps med lave hæler, men du kan også finne utvalgte joggesko, lette og luftige sommersko, så vel som ballerinasko. Jana lager også forskjellige korte støvletter.

Fargevalget til dameskoene gir deg mye å velge mellom, fra Beige sko og blå pumps, som dominerer utvalget, sammen med enkelte modeller av Jana sko i bordeaux, grå, hvit eller rosa, så vel som sølvsko eller sorte sko.

Dermed finner du et godt utvalg av fottøy som passer til formelt arbeid, eller til festlige anledninger, hvor du må tilbringe lang tid på bena. Skoene tilpasser seg foten, og sålen er meget støtabsorberende. Mange av skoene egner seg også som pene sko for fritidsaktiviteter.

Bestill Jana sko på nettet

Om du vil kjøpe damesko fra Jana er det enkelt å bestille skoene hos Skoringen. Leveringstiden med Bring ligger vanligvis på under en uke. Om du vil ha skoene raskere kan du også bruke vår nettbutikk for å se om din lokale Skoringen-butikk har skoene på lager.

Det er også mulig å bestille skoene for levering i butikken, hvor du kan stikke innom for å prøve skoene når de ankommer, og eventuelt bytte skoene til en passende størrelse.

Du har selvfølgelig også gratis levering, så vel som fri rett til bytting om du bestiller til butikken, så vel som om du ønsker levering til deg via pakkepost.

På det viset er det enkelt for deg å kjøpe akkurat de Jana skoene som du skulle ønske deg.