• COVID-19: Vi tar våre forholdsregler og passer godt på både våre medarbeidere og kunder. Det kan være endrede åpningstider og butikker som er stengt. Les mer her.
  • Hvis du har kjøpt en vare i en av våre butikker, så er retur- og byttefristen utvidet til å gjelde 60 dager fra datoen på din kassalapp. Les mer.
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
2 produkter
Sorter etter:
Du har sett 2 av 2 produkter

Klaveness er et av de ledende skomerkene på det skandinaviske markedet. Det er et norsk foretak med hovedkontor i Sandefjord som fremstår i dag som kvalitetsbevisst og fremtidsrettet. Fokuset er å lage skotøy som føttene selv ville velge. Med sko fra Klaveness får du perfekt passform, topp kvalitet og trendy look.

Les mer om Klaveness her

Det var Dagfinn Klaveness som startet å produsere sko i 1957. På denne tida var de norske skofabrikkene på vei til å tape i konkurransen med fabrikker med lave produksjonskostnader fra andre land. Mange virksomheter ble nedlagt i hele Norge. Men det var en optimist i Sandefjord som ikke ville gi seg opp. Det var nemlig Dagfinn Klaveness.

Klaveness Skofabrikk begynte å eksportere til Sverige i 1968, og snart fikk den en ledende posisjon på det svenske markedet. I 1992 begynte virksomheten å produsere også ortopedisk fottøy. I mange år har Klaveness samarbeidet med ortopeder, forskningsinstitusjoner og pasienter og skaffet seg en stor kompetanse innen ortopedisk fottøy.

Bedriften produserer et stort spekter av fottøy, alt fra komfortable vanlige sko til medisinske og ortopediske sko. Klaveness har spesialisert seg i å produsere sko med ekstra bredde. Merket kombinerer god passform og funksjon med moderne design. Hovedmålet er å lage skotøy som føttene selv ville velge, altså fottøy med perfekt passform. Skoene er svært komfortable og lever virkelig opp til det de lover. For Klaveness er det viktig å produsere fottøy som tilpasses foten og ikke omvendt. Bedriften utvikler et stort sortiment av sko som tilfredsstiller alle behov.

Klaveness produserer komfortsko som har perfekt passform og smakfull design. De er laget av materialer av høy kvalitet og kan brukes til stort sett hver anledning. Klaveness har også spesialisert seg i å produsere bunadsko som gjør den norske nasjonaldrakten komplett. Klaveness lager også tøfler av naturmaterialer som ull og skinn. Blant merkets store sortiment kan man også finne modeller basert på spesialutviklede lester. På denne måten gir merket en løsning til de som ikke finner passende sko blant de kommersielle merkevarene.

Merket har også funnet løsninger for personer som lider av revmatisme og diabetes. Klaveness har utviklet en lang rekke rehabiliteringsfottøy og ortopedisk fottøy, og det er svært mange modeller og farger man kan velge mellom. De nyeste skoene fra Klaveness har for eksempel mange modifikasjonsmuligheter. Det er nemlig pasientens behov som står i sentrum. Med sko fra Klaveness et fotproblemene løst, og samtidig kan man velge blant mange attraktive modeller og design.