• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk

Merker Klaveness

0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
15 produkter
Sorter etter:
Du har sett 15 av 15 produkter

Klaveness

Klaveness er et av de ledende skomerkene på det skandinaviske markedet. Det er et norsk foretak med hovedkontor i Sandefjord som fremstår i dag som kvalitetsbevisst og fremtidsrettet. Klaveness har fokus på å lage skotøy som føttene selv ville velge. Med sko fra Klaveness får du perfekt passform, topp kvalitet og en tidløs stil som står til finklær. Sko fra Klaveness kan gjøre bunadsantrekket ditt komplett med stilrene og klassiske sko

Les mer om Klaveness her

Det var Dagfinn Klaveness som startet å produsere sko i 1957. På denne tida var de norske skofabrikkene på vei til å tape i konkurransen med fabrikker med lave produksjonskostnader fra andre land. Mange virksomheter ble nedlagt i hele Norge. Likevel var det en optimist i Sandefjord som ikke ville gi seg opp. Det var nemlig Dagfinn Klaveness.

Klaveness Skofabrikk begynte å eksportere sko til Sverige i 1968, og snart fikk den en ledende posisjon på det svenske markedet.

I 1992 begynte virksomheten å produsere også ortopedisk fottøy. I mange år har Klaveness samarbeidet med ortopeder, forskningsinstitusjoner og pasienter og har slik skaffet seg en stor kompetanse innen ortopedisk fottøy.

Bedriften produserer et stort spekter av fottøy. Det inkluderer alt fra komfortable vanlige sko til medisinske og ortopediske sko. Klaveness har spesialisert seg i å produsere sko som er ekstra brede. Merket kombinerer god passform og funksjon med moderne design. Hovedmålet er å lage skotøy som føttene selv ville velge, altså fottøy med perfekt passform.

Skoene som Klaveness produserer er svært komfortable og lever virkelig opp til det de lover. For Klaveness er det viktig å produsere fottøy som tilpasses foten og ikke omvendt. Bedriften utvikler et stort sortiment av sko som tilfredsstiller alle behov.

Klaveness produserer komfortsko som har perfekt passform og et smakfullt design. De er laget av materialer av høy kvalitet og kan brukes til stort sett hver anledning. Klaveness har med årene spesialisert seg på å produsere bunadsko som gjør den norske nasjonaldrakten komplett. Klaveness lager også tøfler av naturmaterialer som ull og skinn.

Klaveness er i dag kanskje mest kjent for sitt store sortiment av ortopediske sko og rehabiliteringsfottøy. Det kan argumenteres for at det er mer kjent for det enn at merket produserer bunadssko.

Blant merkets store sortiment kan man i tillegg også finne modeller basert på spesialutviklede lester. På denne måten gir merket en løsning til de som av en eller annen grunn ikke finner passende sko blant de kommersielle merkevarene. I så måte dekker Klaveness et nisjebehov i markedet som ikke så mange andre merker gjør.

Merket har også funnet løsninger for personer som lider av revmatisme og diabetes. Klaveness har utviklet en lang rekke rehabiliteringsfottøy og ortopedisk fottøy, og det er svært mange modeller og farger man kan velge mellom.

De nyeste skoene fra Klaveness har for eksempel mange modifikasjonsmuligheter. Det er nemlig pasientens behov som står i sentrum. Med sko fra Klaveness er fotproblemene løst, og samtidig kan man velge blant mange attraktive modeller og design. Sko fra Klaveness forsøker å kombinere det beste fra begge verdener og mange vil nok mene at merket har lykkes med akkurat det. Kombinasjonen av disse er det som gjør sko fra Klaveness til nettopp det

Ser du etter sko fra et spesielt merke?

Det er ikke alltid like lett å finne sko fra ett bestemt merke. Hvis man ikke vet hvordan man skal gå fram kan man risikere å bruke uforholdsmessig lang tid på å finne et par sko. Skoringen er en butikk som har spesialisert seg på skosalg og vi vil gjerne at det skal være enkelt for kundene våre å finne det skoparet de ønsker å kjøpe.

Derfor har vi samlet alle merkene det er mulig å kjøpe her i nettbutikken vår på en egen side. Den finner kundene våre her. På siden står alle merkene alfabetisk så det skal være så enkelt som mulig å finne ett bestemt merke.

Når man klikker på et merkenavn vil man få opp en oversikt over alle modellene det bestemte merket selger. Derifra er det enkelt å velge det skoparet, eller parene for den saken sin skyld, som man har lyst til å kjøpe.

Lurer du på noe?

Det ville ikke forundre oss som jobber i Skoringen. Det er lett å bli forvirret når man handler i en så stor nettbutikk som den vi har. Derfor har vi også en kundeservice som våre kunder står fritt til å benytte seg av hvis det er noe de blir usikre på. Vi er her for å kunne svare på spørsmål så ikke nøl med å ta kontakt hvis det skulle være noe.