• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk
Ingen produkter funnet

Den lille krokodillen ble i sin tid spådd en fremtid som en motedille, men slik ble det ikke. Tvert imot står Lacoste - og Lacostes utvalg av sneakers og tennissko - for en kul, tidløs og avslappet eleganse som fortsatt kler både de unge og de litt eldre.

Lacoste

Lacoste er kjent for å være et nobelt merke. Grunnene til dette er flere. I utgangspunktet var sneakers fra Lacoste var tiltenkt tennisspillere, og var spesialisert sportsutstyr.

Dertil må det nevnes at skoene i dag fortsatt lages med klassiske materialer av god kvalitet, gjerne med ekte skinn i tillegg til gode såler som tar godt vare på foten. Sko fra Lacoste er riktige for deg om du ønsker å fremstå som pent men avslappet kledd, så vel som at de er sneakers som det er behagelig å gå i.

Hvem er Lacoste?

Selskapet Lacoste bærer navnet til den franske tennisspilleren Rene Lacoste, som stiftet selskapet, sammen med Andre Giller i 1933. Giller var allerede eier av det største klesmanufakturen i Frankrike. Lacoste selv var lenge en kjent og iherdig tennisspiller, som flere ganger vant både French-Open, Wimbeldon og US-Open.

Sammen begynte de å produsere tennisskjorter og polo-trøyer etter designet til Lacoste fra 1927, allerede den gang med krokodillelogoen og i stoffet Jersey Petit Pique, som puster langt bedre enn alternativet. Frem til denne nyvinningen ble tennis spilt i Blazer og skjorte.

Hvorfor krokodiller?

Grunnen til krokodillelogen er i seg selv ganske morsom. I et veddemål mellom Lacoste og en annen tennisspiller, ble Lacoste lovet en krokodilleskinnskoffert om han vant det forestående partiet.

Akkurat det spillet tapte Lacoste, men økenavnet Le Crocodil ble hengende igjen, siden krokodillers seiglivethet og kamplyst ble til et bilde på Lacostes spillestil. Som følge var den første krokodillen Lacostes private dekorasjon i brysthøyde på hans egne skjorter, og noe større enn den vanlige logoen i dag.

Lacoste sko hos Skoringen

Kolleksjonen til Lacoste sko hos Skoringen dekkes både i avdelingen Lacoste Sko Herrer, og under kategorien Lacoste Sko Damer. Skoene fra Lacoste ligger i øvre middels prisklasse, men ved sesongskifter er det også mulig å finne billige Lacoste sko i utvalget til Skoringen. I utvalget Lacoste sko Restsalg finner du gjerne Lacoste sko som er 30 % billigere enn den vanlige utsalgsprisen.

Tennisskoene fra Lacoste er i den klassiske fargen gjerne hvite, men du finner også sorte Lacoste-sko hos Skoringen, både for kvinner og menn. Dertil har Skoringen nylig også tatt inn en pen blå Lacoste sko for menn, så vel som bronsefargede sko fra Lacoste for kvinner. Dette er pene hverdagssko, og de er et godt alternativ for hverdagsbruk, både for arbeid og fritid.

Kjøpe Lacoste sko på nett

Det er enkelt å bestille sko fra Lacoste hos oss, og du sikrer deg ved dette et rimelig kjøp av noen av de beste og nyeste modellene Lacoste har å by på. Porto er allerede inkludert i den oppførte prisen. Du har fri rett til retur, og kan levere skoene tilbake i nærmeste Skoringen-filial om de ikke skulle passe deg.

Dermed kan det være lurt å bestille flere størrelser, om du er usikker på hvilken størrelse som er mest behagelig for deg, eller forskjellige farger av Lacoste-skoene, for så å beholde dem du virkelig liker, eller den størrelsen som passer deg. Du har også rett til gratis bytting, så vel som gratis retur.