• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk

Merker Melton

0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
1 produkter
Sorter etter:
Du har sett 1 av 1 produkter

Melton - dansk kvalitet

Meltons ideer er basert på tre verdier; nemlig fleksibilitet, kvalitet og service. Hver dag er hver produksjon og hvert produkt bygget opp rundt disse tre ordene med det formål å gjøre ditt daglige liv mer morsomt og lettere for både deg som kunde, men også for bedriftens ansatte og samarbeidspartnere.

Melton er en del av Melton konsernet, som består av fire merker, de tre andre er Move, Mikk-Line og Papfar. En stor del av Melton-produktene er laget av øko-tex-sertifiserte materialer for å sikre at produktene ikke inneholder skadelige stoffer, samtidig som de alltid sikrer overholdelse av gjeldende lover og forskrifter på dette området.

Melton hos Skoringen

Hos Skoringen finner du et stort og bredt utvalg av klær og tilbehør fra dette populære barneklesmerket. Utvalget retter seg mot både jenter og gutter, og dette er lett å se ut fra fargeutvalget. For guttene finnes det forskjellige blå variasjoner tilgjengelig, ofte med søte detaljer i form av stjerner, dinosaurer, biler eller noe helt annet. Til jentene er det ikke overraskende rosa nyanser som dominerer utvalget.

Her finner du også fine detaljer og søte mønstre i mange av produktene. Materialene er alle myke og komfortable mot barnets hud, uansett om du velger et par melton tøfler til barn, melton skinntøfler, melton, melton strømper, Melton strømpebukser, melton hatter og mye mer. Det er spesielt Melton strømper og Melton strømpebukser du finner her – dette er Skoringen eksperter på!

Strømper finnes i mange forskjellige farger, materialer og modeller, og du kan velge både med og uten glide-bestandig bunn, avhengig av hva de brukes til. Med sokker fra Melton kan du være sikker på at barnet ditt alltid har varme føtter og dermed ikke fryser. Hvis du kombinerer et par varme sokker med et par gode tøfler, får du de beste forholdene for barnets føtter. Sjekk ut produktene fra Melton hos Skoringen i dag og du vil garantert finne noe som passer dine behov og din egen smak!