• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk

Merker Mentor

0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
5682 produkter
Sorter etter:
Du har sett 24 av 5682 produkter

Føl deg flott i Mentor sko

Er du på jakt etter dine nye favorittsko? Da bør du sjekke ut utvalget vårt på denne siden. her har vi nemlig samlet alle våre sko fra Mentor - et fantastisk merke fra Danmark som virkelig har forstått skandinavisk design og eleganse. Hva med noen flotte, nye sandaler til de varme sommerdagene? Eller noen flotte sko til den neste festen? Uansett hva du er på jakt etter så kan Mentor sine sko være akkurat det du er på jakt etter.

Her hos Skoringen.no har vi et stort utvalg av sko til både dame, herre og barn. Med vårt store utvalg av sko på nett, kan du alltid komme innom vår nettbutikk når du trenger noen nye sko - og med noen få klikk vil du få dine favorittsko sendt hjem til deg. Så bla deg gjennom vårt utvalg av Mentor sko, og gled deg til å kle deg i noen flotte sko.

Mentor sko i motebildet

Historien om sko fra Mentor startet i Danmark av den kreative Ronald Nore. I mange år har Mentor gjort seg bemerket i moteverden takket være den skandinaviske elegansen de evner å få inn i hvert eneste par med sko - uansett hva slags sko de lager.

Mentor lager sko i alle mulige fasonger og til ulike situasjoner. De har nemlig en stor variasjon i sortimentet sitt, så fra Mentor kan du finne sko som:

Det er derfor ikke sjeldent at du kan se noen kjendiser i sosiale medier, ikledd noen flotte Mentor sko.

Etter å ha fått stor suksess i Danmark, har Mentor sine sko blitt bemerket i flere land, sånn at du i dag kan få Mentor sko i Norge og i en rekke andre land.

Mentor sko er dansk design på sitt beste

Dansk design er virkelig noe unikt, og det skinner godt igjennom også i sko fra Mentor. Når man tenker på dansk design så tenker man gjerne på det minimalistiske, rene, stilige og elegante - og alt dette er noe du raskt vil kunne gjenkjenne i Mentor sko.

Men til tross for at Mentor holder på det skandinaviske, så skiller de seg ut på mange måter. De har nemlig gjort seg bemerket på grunn av deres evne til å kombinere det minimalistiske og enkle, med friske farger, mønstre og lekne uttrykk. Med andre ord kan du føle deg helt trygg på at du får noen stilige sko, men som likevel har den vrien som gjør at de skiller seg ut og som gjør at du føler deg litt ekstra fresh - enten det er en varm sommerdag eller om du har på deg noen mer robuste sko som tåler kaldere vær.

Kjøp dine nye Mentor sko på Skoringen.no i dag, og gled deg til å motta dine nye favorittsko.