• Klikk & Hent etter 1 time
 • Fri frakt på bestillinger over 599,-
 • Gratis bytte og retur i alle våre butikker
Merker
NeroGiardini
  0 Valgt
  0 Valgt
  0 Valgt
  0 Valgt
  2 produkter
  Sorter etter:
  Du har sett 2 av 2 produkter

  Hva har Italia, NeroGiardini og føttene dine felles? Kjærligheten til italiensk-produserte sko i lekre skinnmaterialer med stil, kvalitet, og perfekt passform! Uansett om du er på utkikk etter en elegant sko til en stor fest, en praktisk sandal til en vandretur eller et par behagelige sneakers til hverdagsbruk, så finner du det hos NeroGiardini. Det er eksklusivt fottøy hvor kvaliteten er i høysetet. Alle sko er italiensk produsert, og kolleksjonene spenner fra det stilrene og elegante uttrykket til underspilt hverdagslook, slik at du enkelt kan finne de skoene som passer til nettopp din smak og ditt behov.
  Du kan kjenne igjen skoene fra NeroGiardini på det italienske flagget i sålen – «Made in Italy» – selve innbegrepet av sko i 100 prosent italiensk kvalitet med stil, pasjon og – ikke minst – perfekt passform.

  Historien om NeroGiardini har sitt utspring i 1975 i et skomakeri i Monte San Pietrangeli i «Le Marche»-regionen – også kjent som «Shoe Valley». I 1979 ble brandet NeroGiardini skapt, med røtter i Italias sterke håndverkstradisjon og glødende pasjon for å skape sko i høy kvalitet, eksklusiv design og i lekre skinnmaterialer. Produksjonen av NeroGiardinis sko kombinerer avansert teknologi med tradisjonelt håndverk, noe som vi forbinder med italienske lærsko.