• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk

Merker Nome

0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
5764 produkter
Sorter etter:
Du har sett 24 av 5764 produkter

Du kjenner dilemmaet: Du skal på bytur med venninnene og vil gjerne holde stilen, men det er veldig varmt å ha på seg vanlige damesko! Med et par damesandaler fra Nome er hjelpen heldigvis ikke langt unna. De sørger for behagelig ventilasjon til føttene dine uten å gå på kompromiss med ditt feminine look.
Dessuten signaliserer sandalene på enkelt og moterigtig vis at sommeren er på vei. Hvorfor ikke gå den deilige tiden i møte med et par damesandaler fra Skoringen?

Velg din favoritt

Føttene trives i damesandaler fra Nome, som er designet for å imøtekomme en rekke krav om komfort, kvalitet og ikke minst stil. Med et snitt som minner om klassiske damesko gir sandalene vanlige kvinner mulighet for å kombinere eleganse og integritet med den friheten som tradisjonelle sandaler tilbyr – på utendørskaféen eller langs strandpromenaden.
Sandalene selges både i avdempet sort og delikat beige, slik at de kan matche forskjellige personlighetstyper og klær. Hvis man er i tvil, kan man gjerne kjøpe et ekstra par, så man har noe å velge imellom til ulike anledninger.
For den travle forretningskvinnen er den sorte modellen et nærliggende valg til konferanser i varme land. Den er også perfekt til høytider eller andre anledninger der det er viktig å holde stilen dempet og klassisk. Og så finnes det selvsagt også noen kvinner som bare elsker det stilrene inntrykket som sort fottøy kan gi.
Yngre jenter som stadig har en "rosa periode", vil selvsagt foretrekke modellen i beige. Den tilfører føttene en friskhet og en kvinnelighet som passer godt til lyse eller blomstrete sommerklær. Kvinner med litt flere år på baken kan naturligvis også blomstre opp i et par beige damesandaler fra Nome.

Tenk på holdningen

Som annet høyhælt fottøy hjelper også damesandalene fra Nome deg med å oppnå en flott positur. Du bør likevel alltid være obs på kroppen din, slik at du unngår ryggskader. Ta små skritt og legg merke til ryggraden din.
Forsøk gjerne å holde hodet høyt når du går, slapp av i skuldrene og la armene henge elegant ned til sidene. Det kan være lurt å forestille seg at man for eksempel holdes oppe av en strikk. Det får deg dessuten til å se både stoltere og gladere ut.
Ta godt vare på sandalene dine
Damesandalene fra Nome er et eksklusivt produkt som er laget for å holde til litt av hvert. Som med de fleste varer av skinn krever de likevel ekstra mye omsorg. Bestill et par i dag, og se hvor glad du blir i dem!