• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
3 produkter
Sorter etter:
Du har sett 3 av 3 produkter

Sorel vintersko

Dette kanadiske merket med den kjente isbjørnen som logo er en del av en verden som består av kulde, snø og et vått klima. Man kan nok med stor sannsynlighet si at de vil stelle seg bak det urnorske begrepet «det finnes ikke dårlig vær, bare dårlig klær», da de har utviklet en rekke sko og støvler beregnet til nettopp et kaldt klima. Sorels vintersko er nemlig det merket er mest kjent for, og de er designet for å holde deg varm når du trenger det mest.

Her hos Skoringen kan du kjøpe Sorels vintersko til damer, herrer og barn – for alle fortjener å holde varmen om vinteren. I tillegg til vintersko kan Sorel også tilby tøfler og andre typer sko.

Sorels vintersko gjør deg klar til vinteren

Her i Norge har vi vel alle lært oss at det er viktig å kle føttene godt på vinteren. Det finnes lite som kan ødelegge dagen mer enn å kjenne på det å ha frosne og stive tær, at det er vondt å gå eller at skoene er gjennomvåte etter å ha gått i sludd og sørpe. Så gode sko er derfor viktig, men vintersko og støvler har ofte blitt forbundet med kjedelig design, og at man går med sko som man ikke akkurat føler seg stilig i – sånn er det heldigvis ikke lenger. Med vintersko fra Sorel kan du holde varmen samtidig som du beholder stilen din, da design og funksjon går hånd i hånd for dette merket.

Deres sko og støvler sikrer god komfort, samtidig som at føttene dine er beskyttet mot snø, vann og frost. For eksempel vil du merke at Sorels vinterstøvler er laget av luksuriøse og eksklusive materialer av høy kvalitet, da merket er opptatt av å bruke de aller beste materiale på sine sko.

Sorels vintersko og støvler er stilrene, og kan fine kombineres med dine flotteste vinterklær, uansett om du bruker de på vei til jobb i et par jeans, eller når du skal dra på kveldens fest med kjole og strømpebukser.

Sorels vintersko til alle aldre

Alle har bruk for noen gode vintersko. Vintersko skal holde deg tørr, de skal holde deg varm og de skal være komfortable nok til å kunne ha de på seg hele dagen. Dette gjelder for både herrer, damer og barn. Vintersko til barn skal også være våre anvendelige og komfortable nok til at barna våre kan leke hele dagen.

Og heldigvis er det sånn at alle kan få et par Sorel vintersko eller vinterstøvler. De designer nemlig vintersko til alle aldre og kjønn, sånn at alle skal kunne gå med gode sko i vintersesongen.

Bærekraftig mote

Den bærekraftige utviklingen har også beveget seg til moteverdenen, og dette er noe Sorel brenner for. De har laget noen helt klare retningslinjer for hvordan deres produksjoner og arbeidsforhold skal foregå. De stiller også strenge krav til deres samarbeidspartnere for å sørge for at alt fra produksjonsprosessen, arbeidsmiljøet og materialene møter kravene de har for å ta vare på miljøet. Så du kan med god samvittighet ta på deg et par vintersko fra Sorel på vinteren.

Kjøp dine vintersko på nett

Her hos Skoringen er vi opptatt av at dine favorittsko skal være lett tilgjengelig for alle. Derfor kan du kjøpe Sorels vintersko og andre vintersko på nett hos oss.

Har du noen spørsmål til kjøp av dine nye vintersko, er du naturligvis alltid velkommen til å ta kontakt med vår kundeservice – så vil våre dyktige medarbeidere alltid gjøre sitt beste for å hjelpe deg på veien.