• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk

Timberland vintersko

0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
26 produkter
Sorter etter:
Du har sett 24 av 26 produkter

Timberland vintersko

Er du på jakt etter noen solide vintersko`Noen sko som tåler både vind, regn, snø og kulde? Da har du kommet på rett sted. Her hos Skoringen er vi nemlig stolte av å kunne tilby et stort utvalg av Timberland vintersko.

Disse ikoniske og robuste vinterskoene er i utgangspunktet designet for herrer, damer og barn som liker å tilbringe tiden sin i naturen og villmarken. Men disse skoene har også blitt en stor del av skomoten, og passer til enhver stil.

Timberlands historie

Den suksessfulle historien om det Amerikanske merket Timberland startet allerede i 1952, da Nathan Swartz som hadde emigrert til USA, kjøpte seg inn i skomerket Abington Shoe Company. Han arbeidet seg oppover i systemet, og hadde til slutt tjent nok til å kjøpe ut sin partner, og gjøre bedriften om til en familiebedrift sammen med sine sønner.

De flyttet etterhvert til New England, som har et hardt og varierende klima med deres store skoger, høye fjell, kystlinjer og mange årlige stormer. Behovet for å utvikle noen solide vintersko ble derfor et stort fokus for bedriften, og i 1973 ble Timberlands winter boots en realitet, og dannet grunnlaget for det merket vi i dag kjenner og er så glad i.

Timberland vintersko for alle

Den ikoniske “yellow boot” som Timberland etterhvert har blitt så utrolig kjente for, er i dag et symbol på robusthet og pålitelighet. Man vet hva man får med vintersko fra Timberland. De er vannfaste, de er solide og de er varme. Deres solide såler kan tåle hva som helst, og gjør også at man kan føle seg litt tryggere når man går på glatt is eller beveger seg i skog og mark.

Timberlands vintersko har målrettet seg for villmarksfolk og de som liker å oppholde seg i naturen. Men i dag har de også blitt en del av moteverdenen, da deres design tiltrekker folk av alle kjønn og i alle aldre. Disse robuste og kraftige skoene passer til de aller fleste uansett hvilken stil man har, da skoen på mange måter er en stil i seg selv, samtidig som at den er så allsidig.

Og det er nemlig hvem som helst som kan få seg et par nye vintersko fra Timberland. Deres sko kommer nemlig i alle mulige størrelser, sånn at de passer like godt til barn som de gjør til damer eller herrer.

Timberland vintersko i en rekke farger og stiler

Timberlands vintersko har utviklet seg videre fra deres “yellow boots”, som er deres originaldesign som mange forbinder med det amerikanske merket. De beholder sitt DNA og grunnform i alle design de gjør, sånn at du aldri er i tvil om det er snakk om vintersko fra Timberland. Men likevel har dette merket klart å videreutvikle den populære skoen til flere typer stiler og farger.

Ønsker du deg kanskje noen røde vintersko? Eller hva med noen høye støvler sånn at snøen ikke kan komme til? Dette pluss mye mer kan du vinne blant Timberlands vintersko. De kommer nemlig i en rekke fasonger, høyder, farger - sånn at uansett om du er på jakt etter noen barnesko til lek i snøen, eller noen robuste herrestøvler som kan brukes på tur i skogen kan du finne det her i vårt utvalg av vintersko fra Timberland. Og visste du forresten at Timberland tilbyr mer enn bare vintersko? Ikke glem å sjekke ut vårt utvalg av andre produkter fra Timberland.

Har du noen spørsmål i forhold til bestillingen av dine nye vintersko på nett? Ikke nøl med å ta kontakt med våre dyktige medarbeidere på kundeservice.