• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk

Merker Unisa

0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
15 produkter
Sorter etter:
Du har sett 15 av 15 produkter

Få spansk passion for sko med Unisa-sko

Det spanske merket Unisa er spesialist på damesko og designer elegante, enkle og trendy sko i mange spennende farger, som du kan bruke hele dagen, takket være deres komfortable design. Her hos Skoringen finner du et utvalg av sko fra Unisa, både pumps og loafers. Gå på oppdagelse i vårt sortiment på denne siden, og klikk eventuelt hjem dine nye favoritter fra Unisa.

Få kvalitet, komfort og eleganse med Unisa-sko

Unisa ble grunnlagt i Spania, og har en lang historie med å designe og produsere kvalitetssko. Merket har alltid hatt en filosofi om å fokusere på komfort, samtidig som de holder seg oppdatert med de siste trendene innen moteverdenen. I dag er Unisa kjent for å lage komfortabelt og stilig fottøy.

Langt unna de tradisjonelle espadrillos som først ble designet av Unisa, er merkevarens kolleksjon i dag stilig og variert, i mange ulike farger, perfekt for enhver fashionista. Unisa tilbyr et bredt utvalg av skokolleksjoner som passer til enhver anledning; både på jobb, helg og til og med en kveld ute. Deres siste kolleksjoner inkluderer blant elegante høye hæler (pumps) og trendy loafers.

Unisa-sko kan brukes til mange anledninger

Det unike med skoene fra Unisa er at de er designet for å være både stilige og utrolig komfortable, så du ikke vil ta dem av, selv etter lang jobbdag eller en kveld ute på byen. Du får altså et par med sko som du kan holde ut å gå ut, hvilket er ideelt når du vil bruke skoene over lengre tid, som en rekke arrangementer og anledninger krever.

Unisa-sko er nemlig allsidige og kan brukes til en rekke anledninger. Med deres elegante og stilige design er de perfekte for formelle arrangementer som bryllup, julebord og andre selskaper. Samtidig er deres fokus på komfort og holdbarhet også egnet for hverdagsbruk, enten det er på jobb, på farten eller når du trenger å gå lengre avstander.

Ta vare på dine Unisa-sko med rette produkter

Unisa lager typisk mange sko i skinn, gjerne også semsket skinn, og ønsker du at skoene skal holde i mange år og forbli like så pene som når du kjøpte dem, krever det derfor gjerne litt pleie. Heldigvis for deg har vi i Skoringen mange forskjellige produkter som kan hjelpe deg med dette.

Når det gjelder pleie av sko i semsket skinn anbefaler vi å bruke en semsket skinnbørste for å fjerne smuss og flekker forsiktig. Trenger du å friske opp fargen på skoene, pleie dem og/eller impregnerer dem, er det et pleiemiddel til semsket skinn du skal ha tak i. Du kan se våre produkter til pleie av sko i semsket skinn her.

Vi vil absolutt anbefale at du unngår å få skoene dine våte, da dette kan ødelegge semsket skinn. Du bør også sørge for å oppbevare de nye skoene dine fra Unisa på en tørr og kjølig plass, og gjerne i en skopose eller -eske hvis du ikke skal bruke dem i en lengre periode for å beskytte dem mot støv og skader.