• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
17 produkter
Sorter etter:
Du har sett 17 av 17 produkter

Utforsk lekre ARKK Copenhagen-sko til dame

Er du ute etter et par sko med tidløst design og høy komfort? Så vil et par ARKK Copenhagen-sko helt sikkert passe deg godt. Det danske merket ARKK Copenhagen har produsert sko og sneakers for damer i flere år, og merket har raskt steget i popularitet.

Her hos SNEAX finner du et større utvalg av ARKK Copenhagen-sko til dame, så klikk deg rundt her på siden og finn et par nye sneakers til deg selv.

ARKK Copenhagen lager minimalistiske sneakers i fete design

Det populære danske merket ARKK Copenhagen har alltid hatt et stort utvalg produkter, som alle har det til felles at de er laget av kvalitetsmaterialer. Merket har fått stor anerkjennelse for å kombinere ulike materialer i skoene deres – og resultatet er sko som er ekstremt praktiske, stilige og komfortable.

Mange av skomodellene består av en prosentandel mesh som tar form etter foten. Det har gjort at skoene fra ARKK Copenhagen er enkle å ta på, lette på foten, og så behagelig at du kan gå rundt i dem hele dagen. Sneakers er tross alt ikke bare en trend, men har blitt en fast del av det skandinaviske motebildet, og det riktige paret kan løfte antrekket ditt i stor grad. Fordelen med sneakers fra ARKK Copenhagen er at de er egnet til både hverdagssituasjoner og mer formelle begivenheter.

Sneakers fra ARKK Copenhagen er nemlig møtet mellom minimalistisk dansk design og moderne sneakerdesign, og dette gjenspeiles i skoenes farger, former og helhetlig uttrykk. ARKK Copenhagen tar utgangspunkt i den klassiske formen og gir den en nordisk vri. Designene er minimalistiske, men inneholder likevel små detaljer som normalt ikke sees i gatebildet.