• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
12 produkter
Sorter etter:
Du har sett 12 av 12 produkter

ARKK Copenhagen-sko til herre

Et par ARKK Copenhagen-sko til herre er den perfekte blandingen av komfort og design. ARKK Copenhagen har designet innovative sko siden stiftelsen i 2014, og målet har alltid vært å skape produkter for eventyr. Med et par ARKK Copenhagen-sko er du rustet for det meste vind og vær, og hos Skoringen finner du populære sneakers fra merket i flere størrelser.

Finn moderne sko fra ARKK Copenhagen på Skoringen

ARKK Copenhagen-sko brast inn på den danske motescenen i 2014, og siden har det bare gått fremover for det danske merket. I dag er merket kjent for sko i solide, lette materialer som kan brukes i flere ulike situasjoner.

Hos Skoringen har vi sneakers til herre fra ARKK Copenhagen i mange forskjellige farger, så du kan finne et par sko som passer din stil. Hvis du elsker vårt utvalg av ARKK Copenhagen-sko for menn, kan det hende du også finner noen kule design blant vårt utvalg av ARKK Copenhagen-sko til damer. I utvalget kan du handle den perfekte sneakeren til både hverdag og fest.

Med unike materialer er Arkk sneakers designet for allsidig bruk

ARKK Copenhagen-sko kjennetegnes av solide materialer som egner seg for mange forskjellige brukssituasjoner. Du kan bruke de til løpeturen, festen eller den lange gåturen. Mange modeller fra ARKK Copenhagen er også designet i mesh, som lar føttene dine puste akkurat som i et par sportssko.