• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
16 produkter
Sorter etter:
Du har sett 16 av 16 produkter

Smarte Timberland-sko til herre

Hvis du er interessert i sneakers, er du garantert allerede kjent med Timberland. Merket ble grunnlagt tilbake i 1973 og var opprinnelig sko for tømmerhoggere – derav navnet Timberland. I dag er imidlertid merket elsket av langt flere enn tømmerhoggere.

Timberland-sko er høykvalitets, moteriktige sko. Tro oss, dine Timberland-sko vil raskt bli dine faste følgesvenner i både regn, sludd, snø og sol. På denne siden kan du se hele vårt utvalg av Timberland-sneakers til herre på nett.

Timberland-sneakers for menn: solide, sporty og robuste

Når du velger et par Timberland-sneakers til herre får du et par allsidige sko som er laget av solide og robuste materialer, og som tåler litt av hvert. Her får du en sko av eksepsjonell kvalitet som er moteriktig, komfortabel og slitesterk på samme tid. Uansett om du skal bruke dine Timberland-sneakers til hverdagsbruk eller til sport, får du den perfekte skoen her. Timberland-sko har nesten oppnådd ikonstatus og kan kjennes igjen på lang avstand.

Med Timberland er mulighetene mange. Enten du er til en naturlig look i beige eller sort, eller du foretrekker litt mer stil på skoene, kan du finne et par sko som passer deg fra Timberland her ho SNEAX.

Kjøp dine Timberland-sko til herre hos Skoringen

Hos Skoringen har vi et stort utvalg av Timberland sneakers til herre, og vi har sikkert også et par som passer dine behov og din stil. Har du spørsmål eller trenger hjelp til å velge dine nye sko, kan du gjerne ta kontakt med oss ​​eller kom innom en butikk nær deg.