• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
15 produkter
Sorter etter:
Du har sett 15 av 15 produkter

Utforsk de optimale Timberland-sneakers for damer

Det amerikanske motemerket Timberland forbindes nok i stor grad med merkets utvalg av ikoniske vinterstøvler. Men du kan også finne særs gode Timberland-sneakers for damer her hos oss. De byr på kul design, men også typisk Timberland kvalitet. Det vil si robuste såler og at de er laget av materialer som tåler å brukes mye og varer lenge.

Timberland-sneakers for dame står for en støyt

Selvsagt ønsker vi at våre sneakers til damer skal ta seg så godt ut som overhodet mulig. Og Timberland-sneakers for damer byr da også på skikkelig kul design, med utgaver som både byr på retro-stil og mer moderne saker. Men det er ingen tvil om at den viktigste grunnen til å velge damesneakers fra Timberland er at du får ekte kvalitetsprodukter.

Dette er sneakers som lages av slitesterke materialer, og som har bunnsolide såler. Det vil si at disse skoene kan brukes i all slags vær - en stor fordel her til lands.

Timberland-sneakers for dame byr på utsøkt komfort

En annen god grunn til å velge Timberland-sneakers for dame er komforten. Dette er sko som virkelig sitter som et skudd, og tar godt vare på føttene. Gummisåler gir også et godt grep på sleipt underlag.