• Fri frakt på bestillinger over 599,-
 • Klikk & Hent etter 1 time
 • Gratis retur og bytte i butikk
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
257 produkter
Sorter etter:
Du har sett 24 av 257 produkter

Unn deg selv et par tøfler

Ønsker du deg et par nye tøfler? Tøfler er noen fantastiske og gode innesko, som gjør at du slipper å være kald eller få vondt i føttene. De er behagelige å ha på seg, og gjør følelsen av å slappe av hjemme komplett.

Her på denne siden har vi samlet sammen hele vårt store utvalg av tøfler på ett og samme sted. Derfor kan du på denne siden finne tøfler til dame, herre og barn - til hele familien. Her finner du en rekke kjente merkevarer, alle sammen lager tøfler av beste kvalitet, sånn at du kan få den gode luksusfølelsen hver eneste dag.

Lykkelig er den som har gode tøfler. Det er derfor du skal gjøre deg litt flid når du kjøper tøffelen som skal holde deg med selskap i tiden fremover. Gode tøfler forbinder vi med innekos, lange frokoster, kakao og fine kveldsstunder. Det er derfor vi har så mange tøfler på Skoringen.

Tøfler er blitt så mye. De spriker villt i form, design og utseende. Det eneste de har felles er målet, at de skal være et fotplagg dedikert til den hjemlige sfære, eller i det minste til innendørs bruk. Sjekk ut det store utvalget vårt til damer, herrer og barn.

Tøfler i alle variasjoner og fasonger

Man kan få alle mulige slags tøfler i dag, enten du er på jakt etter noen varmetøfler eller noen som skal beskytte deg mot fliser i fotsålen. De finner tøfler i flotte design og av ulike materialer for forskjellige behov. Her på denne siden kan du derfor finne akkurat den typen tøfler du er på jakt etter. Du finner for eksempel:

 • Tøfler med kappe
 • Tøfler uten kappe
 • Pelstøfler
 • Tøfler i skinn
 • Tøfler med hard såle
 • Tøfler med myk såle

Med andre ord kan du finne de tøflene som passer best for deg. I tillegg har vi en rekke tøfler til baby her på denne siden. Dette er tøfler som er spesielt designet for å ta vare på små og sårbare babytøfler.

Hva slags tøfler skal jeg velge?

Er du usikker på hva slags tøfler som er best for deg? Har du for eksempel kalde føtter eller fryser lett? Da bør du velge et par varme tøfler som gir deg varmen, for eksempel tøfler av ull eller skinn.

Kanskje du ønsker deg den luksusfølelsen som et par slip-on tøfler gir deg når du står opp om morgenen eller kommer ut av dusjen? Da kan du velge et par tøfler uten kappe bak. Noen tregulv kan også gi fliser, da er det lurt å velge noen tøfler med en litt hard såle. Dersom du i tillegg blir lett varm på føttene bør du velge noen åpne tøfler, eller sandaler som for eksempel Birkenstock som også har blitt svært populære innendørs. Valget er ditt.

Tenk på dette når du kjøper tøfler

Noen tar lettvint på tøffelkjøpet. De skal fortrinnsvis ha noe som varmer føttene. Og de finner formodentlig også det de er ute etter. Men det kan også være andre ting som er relevant for den oppmerksomme tøffelkjøper. Herunder følger noen av tingene du kan tenke over før kjøpet av nye tøfler:

 • Hvor godt skal de varme?
 • Puster de?
 • Hva slags såle vil du ha?
 • Er de lette å ta av og på?
 • Hvor godt sitter de?
 • Skal du leilighetsvis bruke dem utendørs?
 • Hva med holdbarheten?

Trenger du varme tøfler?

Der det er gulvkaldt, er det behov for gode og varme tøfler. Og det er flere fordeler med dem enn at de er utrolig deilige å gå i. Når du slipper kalde føtter, er det som kjent mye lettere på holde seg frisk. Dessuten er det mer energiøkonomisk å ta på godt med klær i stedet for å fyre for fullt. Ettersom varmen alltid beveger seg oppover, skal det også litt til før det blir varmt på selve gulvet.

Er du ute etter de tøflene som varmet mest, må du se på materialet. Ull er fortsatt konge her. Det både varmer godt og har gode isolerende egenskaper. Dessuten absorberer ulltøflene greit fuktigheten fra føttene uten det føles klamt.

Ull tøfler kan ganske praktisk vaskes i maskinen på ullprogram.

Saueskinnstøfler er for øvrig ulltøffelens nære slektning. Varme og gode, selvfølgelig.

Ulempen kan være at ulltøfler rett og slett kan være varmere enn det er behov for. På sommerstid kan det være greit med et lettere alternativ. Her er det mange muligheter. Tøfler uten bakkant gir mye luft. Du kan også velge deg ut et par gode sandaler til hjemmebruk.

Myke eller harde tøfler

Det er tøfler i både harde og myke materialer. Hva passer best for deg?

Myke tøfler er fleksible, lette å ta på seg og fine å gå med. Dessuten er de lyddempende. Det kommer godt med hvis du har det må stå opp om natten for å gå på toalettet eller ta deg litt nattmat mens resten av huset sover.

Harde tøfler med stiv såle er derimot det beste hvis du ønsker litt stabilitet. De gir et godt fotfeste. De er også langt å foretrekke hvis du har ærend utendørs. Det er mye jobb å skifte fottøy bare fordi du skal se i postkasse eller gå ut med avfallsposen.

Tøfler til damer og herrer

I prinsippet er det ingen stor forskjell på dame- og herre tøfler, men de førstnevnte er mer kreative på design. Her er det flere variasjoner, og det er tøfler som også godt kan brukes så vel i hjemmet som andre innendørs lokasjoner.

Herretøflene holder i stor grad sitt klassiske snitt, men også her er det mye å velge mellom. Det gjelder som over hvor varme og tette du vil ha dem.

Men for mange er det store valget med eller uten hælkappe. De uten denne kappen bak er de som er lettest å ta på, og dertil best egnet for travle mennesker. Men når de er åpne bak, isolerer de ikke like godt.

Tøfler for barn

Det er kanskje når du er barn det er aller gøyest å velge ut tøffler hos Skoringen. En tøffel kan nærmest være en ny leke. Det forstår du når du ser vårt utvalg av barnetøfler, med mange morsomme figurer og friske farger. Etter hvert som tøffelen øker i størrelse, likner den mer og mer på de «voksne» tøflene. Det er flotte tøfler til både gutter og jenter. Merker som mia maja, Bisgaard og den forunderlige Skofus sørger for dette.

Det tekniske elementet som er viktigst spesielt for barnetøfler er om de er sklisikre. Tenk deg et barn løpende i sokkelesten på et glatt gulv. Det kan fort ende i knall og fall. Det samme er tilfelle når det kommer springende ned en trapp. Tøflene for de små bør derfor ha en såle som ikke sklir så lett.

Barnetøfler skal også helst være litt lettere å ta av og på enn voksentøfler. Det appellerer til barnets selvstendighet og senker selvfølgelig terskelen for å bruke dem.

Ellers er det de samme tingene som gjelder for barnetøfler som for tøflene til de voksne medlemmene i familien. De skal varme føttene der gulvet er for kaldt. De er også påkrevet i en del barnehager.

Men husk at barnet har behov for å lufte føttene i blant. Av og til kan det være gunstig å la dem gå rundt uten fottøy.

Tovede tøfler

Du kan også strikke tovede tøfler til deg selv. Tovede tøfler er varme og gir en fin tøffeleffekt. Du kan også finne tøfler som minner om toving på Skoringens sider. Strikking tar som kjent lang tid, og det skal også litt erfaring til hvis det er snakk om tøfler.

Sandaler som alternativ til tøfler

Sandaler kan godt fungere som innesko, iallfall når klimaet er noenlunde temperert. Da får du den harde sålen som gjør dem gode å gå med, og rikelig med luft til føttene.

Du finner alle typer sandaler her på Skoringen, fra enkle badesandaler til biosandaler og komfortsandaler.

Enkel bestilling hos Skoringen

Hos oss er det samme om du kjøper i en av våre butikker eller på nett. Vi betaler frakten slik at prisen blir den samme.

Vi har alltid sesongens nyheter på lager, og vi har også hyppige restsalg på sko du bør sjekke med jevne mellomrom.

Kjøp tøflene dine hos Skoringen.no i dag!