• COVID-19: Vi tar våre forholdsregler og passer godt på både våre medarbeidere og kunder. Det kan være endrede åpningstider og butikker som er stengt. Les mer her.
  • Hvis du har kjøpt en vare i en av våre butikker, så er retur- og byttefristen utvidet til å gjelde 60 dager fra datoen på din kassalapp. Les mer.
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
199 produkter
Sorter etter:
Du har sett 24 av 199 produkter

Beskytt deg mot kulda med et varmt pledd, kakao og tøfler. Skoringen har et stort utvalg av fine og varme tøfler til hele familien. Og skulle du være i tvil om hvilke du skal velge, kan du ta en titt i tøffelguiden.

Tøfler

Om du er på jakt etter gode varme tøfler for vinteren er du kommet til rett sted hos oss. Skoringen kan tilby mange forskjellige design og tøfler fra mange forskjellige produsenter i utvalget av innesko for vinteren. Blant de mange varme tøfler finner du også strikke-tøfler og slippers-tøfler, så vel som gode innesko for hytta som dekker foten med deilig ull til langt opp på ankelen.

Bestille tøfler på nett med gratis frakt

Det er enkelt å bestille eller kjøpe en tøffel direkte hos nettbutikken til Skoringen.no. Du kan velge om du vil sjekke inventaret hos din lokale skobutikk, om du vil bestille tøflene for henting i denne skobutikken, eller om du foretrekker å få tilsendt en pakke via Bring.

Sentrallagret til Skoringen finnes i Danmark, så det kan ta rundt en uke før en pakke leveres til deg, eller før en forsendelse av de nyeste modellene ankommer i din butikk.

Du har selvfølgelig fri retur, om du bestiller levering, eller for henting i butikk. Om tøflene ikke skulle passe kan de fritt returneres i løpet av to uker. Du trenger ikke å oppgi noen grunn for en tilbakelevering, slik at alt kan gå for seg på så enkelt vis som mulig.

Billige tøfler fra Skoringens egne merker?

Skoringens egne merke Skofus lager mange gode tøfler for barn, både slippers-tøfler som man lett kan smette inn i, så vel som innesko-tøfler med borrelås, som gjør det enkelt for barna å ta på seg tøflene som også egner seg for vilter lek i barnehagen eller i småskolen.

Utover dette finner du selvfølgelig også et godt utvalg av tøfler for damer og herrer. Her kan du finne både strikkede tøfler så vel som tøfler som er foret med sauepels ellertovede tøfler i ull. Sjekk ut utvalget fra storprodusenten av tøfler Zafary, så vel som gode tøfler fra Shepheard, Woolies, Rhode eller Melton.