• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
150 produkter
Sorter etter:
Du har sett 24 av 150 produkter

Loafers er et must-have i enhver garderobe

Ønsker du deg et par nye, klassiske sko som går til alt? Kanskje de skal ha et elegant design og samtidig være behagelige å ha på? Hva med et par flotte loafers? De klassiske skoene går aldri av moten, og passer seg like fint til en formell fest som til uformell hverdag. De er selve begrepet av preppy – og vil alltid få deg til å føle deg litt flottere.

Hos Skoringen har vi et stort utvalg av loafers av høy kvalitet som du kan finne her på denne siden. Vi har loafers med spiss tå og med rund tå, med helt flat såle eller lav hæl, i skinnende skinn og i mykt semsket skinn, i den chunky utgaven eller de merke delikate, med dusker på tåen, med stropp over forfoten eller med en vakker, polert spenne. Med andre ord: Vi selger loafers for enhver smak.

Vi fører både loafers til dame og loafers til herre, og vi har samlet hele utvalget vårt på denne siden.

Loafers til dame og herre finner du hos oss

Alle kan bruke et par loafers. Du kan bruke de til et avslappet antrekk istedenfor et par sneakers, eller så kan du pynte deg til kvelden ved å kombinere et par loafers til sommerkjolen eller festantrekket. Den preppy stilen, den åpne fotristen og det elegante snittet til denne skotypen gjør nemlig loafers perfekt til nesten enhver anledning.

Loafers kan også fås i mange ulike farger og materialer. Skal det være de klassiske, sorte loafers eller noen mere fargesprakende? Valget er opp til deg. Du finner både loafers i skinn, tekstil, med gummisåler eller naturmaterialer hos oss, fra merker som Vagabond, Rieker, Marco Tozzi og B&CO, for å nevne noen.

Hva er loafers?

Loafers er slip-on sko uten lisser, som ofte har en søm sydd rundt forfoten. Loafers ligner ganske mye på mokasiner i designet, men skiller seg fra mokasiner ved å ha en påsydd såle og være stivnet.

Designet balanserer vanligvis mellom det uformelle og det elegante. Derfor kan du bruke dem både til et pent outfit, for eksempel på jobb og til fest, men også til avslapning og hverdagsbruk. Den stilistiske balansen gjør loafers veldig nyttige. Loafers er det opplagte valget for deg som trenger et par gode, flate sko som kan brukes til de fleste anledninger. Nedenfor graver vi litt dypere i hvordan du kan bruke dine nye loafers.

Hvordan bruke dine nye loafers

Har du falt pladask for et par av våre flotte loafers, men er usikker på når du kan ta dem i bruk? Så finn inspirasjon i denne lille guiden. Her er fem forslag til hvordan du kan ta dine nye loafers i bruk:

  • Hverdag: Loafers er gode hverdagssko fordi de er flate og behagelige å ha på. Enten du velger et par som er avslappet og enkelt, eller om du faller for et par med spiss tå og metallspenner, kan loafers brukes til mange hverdagslige gjøremål.
  • Fest: Mange loafers er designet superelegant, har bemerkelsesverdige detaljer og er laget av deilig skinn eller semsket skinn. Disse loafers kan enkelt brukes med en dress eller en fin kjole hvis du er invitert til en fest eller delta på en spesiell begivenhet.
  • Jobb: Er du en av de mange som tilbringer mesteparten av arbeidsdagen innendørs? Så prøv å investere i et par loafers neste gang du handler nye sko til jobben. De utstråler den perfekte kombinasjonen av formalitet og tilbakelent – ​​de er verken for pene eller for uformelle, og det er derfor loafers matcher kleskoden på de fleste arbeidsplasser.
  • Sommer: Fordi loafers er en lav og lett åpen sko, er de populære som sommersko. Loafers går ikke opp rundt ankelen, men avslører en bit av overfoten din, og er derfor gode på en varm sommerdag hvis du ikke har lyst til å bruke sandaler.
  • Innendørs: Hvis det er for kaldt til å bruke loaferne utendørs, bruk dem som fine innendørssko. Loafers kan lett brukes innendørs om vinteren. De gir antrekket ditt et helt annet og langt mer eksklusivt utseende enn om du setter føttene i et par tøfler.

Kort sagt kan du bruke dine nye, fine loafers ved de aller fleste anledninger, stort sett uansett hvilken stil du ellers sverger til. Hvis du for eksempel er en av dem som ikke liker å hoppe inn i den formelle garderoben, men føler deg mest komfortabel i et kult og uformelt antrekk sammen med et par kule sneakers, så er loaferen en veldig god idé for en fin sko for anledninger når de høyt elskede joggeskoene ikke passer.