• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk

17. mai Bunadsko

17. mai nærmer seg med stormskritt, og det betyr at det snart er klart for fest og hyggelige stunder sammen med de nærmeste. Kle opp føttene med et par bunadsko.
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
26 produkter
Sorter etter:
Du har sett 24 av 26 produkter

Bunadsko til hele familien

Er 17. mai rett rundt om hjørnet? Eller kanskje en spesiell begivenhet, enten en konfirmasjon eller et bryllup? Hvis du har tanker om å dra frem bunaden snart er det klart at du bør sjekke at du har fottøy på plass også. Og det er her et par nye bunadsko kommer inn i bildet.

Selvfølgelig kan et par sneakers til bunaden være et look det også, men ingenting slår de tradisjonelle bunadskoene i skinn, gjerne med en klassisk, dekorativ bunadspenne over fotvristen. Mange mener at bunaden ikke er komplett uten et par bunadsko, men det synes vi selvfølgelig at skal være opp til deg å bestemme.

Finn bunadsko til dame, herre og barn

Dine nye bunadsko kan du finne her hos Skoringen. På denne siden har vi samlet vårt utvalg av bunadsko, så her finner du:

I vårt utvalg av bunadsko til hele familien finner du både sko fra kvalitetsmerker som Klaveness, Synnøve og Kristin, for å nevne noen.

Hvilke bunadsko skal jeg velge?

Bunadsko er en skotype det er spesielt verdt å investere i. Du skal tross alt bruke skoene i mange timer på dager som 17. mai. Og det er ikke noe verre enn å gå i dårlige, stive bunadsko en hel dag og risikere å få føttene helt ødelagt. Sko skal passe deg, ikke omvendt, så et godt par bunadsko er essensielt.

Når du skal finne dine nye bunadsko er det viktig å finne den modelltypen du liker. Du kan både få bunadsko i skinn eller syntet, og det er også noen modeller som har detaljer i semsket skinn her hos Skoringen.

Vi selger både flate bunadssko og bunadsko med hæl – også kalt bunadstøvletter. Våre bunadstøvletter varierer også i hælhøyde slik at du kan velge akkurat den høyden som passer til deg, og som får deg til å føle deg mest komfortabel. Vi fører i tillegg bunadsko med snøring, dersom du heller ønsker dette overfor den klassiske bunadspennen. Disse kommer med flotte silkelisser.

Finn tilbehør til dine nye bunadsko hos Skoringen

Dersom du vil at de nye bunadskoene dine skal holde i mange år, anbefaler vi at du også går til innkjøp av rett tilbehør til dine sko. På denne måten kan du sørge for at bunadskoene dine får den rette pleien.

Det er en god ide å impregnere bunadskoene dine før du tar dem i bruk. Regn er dessverre ikke ukjent for oss nordmenn, ei heller på nasjonaldagen vår. Ved å impregnere de nye bunadskoene dine blir de mer resistente mot vann, skitt og alt annet som skoene blir utsatt for i løpet av en dag. I tillegg forlenger du deres levetid, og sørger for at skinnet ikke blir stivt og matt. Du finner alt det utstyret du trenger til impregnering hos oss.

Mellom gangen du bruker bunadskoene dine er det også viktig at du tar varme på em og holder dem rene og skinnende. Dette kan du gjøre ved å sørge for å tørke dem av med en våt klut, samt bruke en god skokrem. Du kan finne det du trenger av tilbehør til sko i skinn her.