• Klikk & Hent etter 1 time
 • Fri frakt på bestillinger over 599,-
 • Gratis bytte og retur i alle våre butikker
Høstsko
  0 Valgt
  0 Valgt
  0 Valgt
  0 Valgt
  1150 produkter
  Sorter etter:
  Du har sett 24 av 1150 produkter

  Høstsko til hele familien

  Har høsten overrasket deg også? Og kan det sees i skohylla hjemme? Hos Skoringen har vi gode høstsko til hele familien når temperaturene har sunket og regnvær er dagens gjest.

  Høstsko kan for eksempel være:

  Det er ofte godt å ha flere par høstsko i garderoben. Skal du være ute i regnet i lengre tid, enten i hagen, med barn eller på en kortere gåtur, kan et par gummistøvler være særdeles praktiske. Et par boots, for eksempel Chelsea boots, vil derimot komme godt med når du skal på jobb, og for eksempel skal gå et stykke av veien.

  Dette skal du tenke på når du velge høstsko

  Det viktigste i valget av høstsko er å velge et par som kan tåle regn. For været her i Norge om høsten består mye av regndrypp. Et skopar som holder deg tørr på føttene er derfor helt essensielt. En annen fordel med vanntette sko, er at du enkelt kan skylle dem av når de blir tilmøkket av gjørme og blader.

  I tillegg til å holde deg tørr, skal gode høstsko også holde deg varm, og gjerne ha litt foring. Det blir kjøligere utover året, og kalde føtter vil gi deg en kald kropp. Samtidig skal de ikke være like så varme som vintersko, for så vil du svette for mye.

  Husk impregneringen til dine nye høstsko

  I høst- og vinterperioder må skoene og støvlene dine takle svette føtter på innsiden og regn, snø og salt utenfra. Husker du å impregnere fottøyet før du tar det i bruk er sjansen stor for at det holder seg fint hele sesongen.