• Klikk & Hent etter 1 time
  • Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Gratis bytte og retur i alle våre butikker
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
530 produkter
Sorter etter:
Du har sett 24 av 530 produkter

Stort utvalg i vinterstøvler - få inspirasjon i SKORINGENs butikker eller på vårt nettsted! Her finner du lekre og varme, forede vinterstøvler til de kalde månedene, vinterstøvler i kraftig skinn eller andre praktiske materialer samt de siste nyhetene. Kort sagt - veldig mange muligheter.

Vinterstøvler

I denne avdelingen kan du finne et stort utvalg av vinterstøvler.

Om du trenger inspirasjon til årets innkjøp av sommersko, høstsko eller fottøy for vinteren finner du det her hos Skoringen på nett, eller i en av dine lokale butikker.

Skoringen.no gir deg oversikt over hvilke modeller som er tilgjengelige i din lokale butikk

Du kan sjekke om din lokale butikk har vinterstøvlene som du ønsker deg, ved å bruke funksjonen “På lager i Butikk” som du ser i margen på venstre side. Du finner frem til din lokale Skoringen-filial ved å klikke på pil-symbolet ved teksten.

Det er også enkelt å kjøpe vinterstøvler, boots og vintersko online hos oss

Om du ønsker å kjøpe vintersko eller vinterstøvler på nett er det enkelt å bestille forede varme vinterstøvler i vårt online utvalg.

Om du er heldig kan du også finne vintersko-salg med sko i din passende skostørrelse i avdelingen restsalg hvor det er lett å finne frem til billige sko til en redusert pris, gjerne fra gode merkevareprodusenter. Som regel ligger prisen rundt 30 % lavere enn vanlig pris.

Du finner vinterstøvler, både for kvinner, barn og herrer i vårt utvalg, og det er enkelt gå til den riktige hovedavdelingen før du starter jakten på de nye vinterstøvlene, eller vinterskoene som du trenger. Her i hovedavdelingen vil du finner vinterstøvler, støvletter og snø-boots for barn, i en fullstendig oversikt over hele beholdningen.

Vinterstøvler for kvinner – fra solid til pyntelig

Utvalget av vinterstøvler for damer strekker seg over mange forskjellige stilretninger. Du kan velge høye vinterboots med solid snøring og for, gjerne fra Timberland, eller du kan satse på mer elegante høye støvler, gjerne fra merker som Marco Tozzi eller Tommy Hilfiger, som lar deg kombinere kjoler, skjørt og strømpebukser med vinterværet.

Skoringen fører også pene myke støvletter i semsket skinn fra Sorel, som det er enkelt og mykt å smette inn i.

Vinterstøvler for menn

Skoringens utvalg av vinterstøvler for herrer er meget variert. Du finner mange forskjellige sko og støvler som kan holde deg varm på bena gjennom vinterkulda, alt fra solide støvler med snøring i klassisk sort eller brunt skinn, til moderne vinterstøvler for fjellturer og utmarksliv eller vintersport.

Vinterstøvletter og snow-joggs for barn

Utvalget av vintersko for barna er også stort, og strekker seg fra det mer formelle og veslevoksne av støvletter, til gode vinterstøvler for hverdagsbruk, når barna skal ut i vinterkulda og på skolen, eller i barnehagen, eller vinterstøvler for når de skal med ut i naturen.