• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
23 produkter
Sorter etter:
Du har sett 23 av 23 produkter

Merrell sko til herre og dame

Det amerikanske skomerket Merrell startet som produsent av høyytelse tursko i 1981, og tilbyr i dag så mye mer. Gå på oppdagelsesferd her i vårt utvalg av Merrell sko til herre og Merrell sko for dame for tur, hverdag og fest og klikk hjem dine favoritter i dag.

Utforsk utvalget av Merrell sko til herre

Menn på utkikk etter tur- eller fjellsko burde definitivt starte med å sjekke ut Merrell. Dette merket er kjent for sine komfortable, lette og stødige sko som kan brukes i alle mulige terreng. I utvalget finner du alt fra støvletter og sko utviklet spesielt for turer i fjell og mark, til løpesko og hverdagssko i flotte farger. Her kan du enkelt velge hvilken modell som passer din stil og dine personlige preferanser.

Oppdag Merrell damesko

Merrell designer også tur- og hverdagssko til damer, med alt fra enkle modeller som passer godt inn på fjellet til fargerike løpesko og behagelige sneakers og sandaler. Uansett om du skal på topptur eller eventyr i en storby, kan Merrell sko være din

trofaste følgesvenn. Løp, gå, hopp eller hink som du ønsker og ha det komfortabelt hele veien.

Stort utvalg av Merrell sko i Norge

Vi i Skoringen er stolte Merrell skoforhandlere med et stort utvalg av sko fra Merrell i vår nettbutikk samt fysiske butikker. Hos oss kan du bla gjennom hundrevis av modeller for både dame og herre til hele året og alle anledninger. Uansett om du skal på fjelltur eller bare trenger et nytt par med gå- eller joggesko, kan et par gode sko fra Merrell være et smart alternativ for garantert komfort.

Merrell sin historie

Merrell er et kjent merke blant nordmenn med et bredt utvalg av sko og støvler til utendørs og hverdagsbruk. Merket er spesielt kjent for å bruke lær, naturlige materialer og diskré farger i deres produksjon av sko. Historien til Merrell starte i 1981 i USA, hvor Clark Matis, Randy Merrell og John Schweitzer startet med å produsere cowboystøvler.

Merrell utvidet raskt sortimentet til å omfatte tursko og -støvler, skreddersydd for friluftsentusiasten. I dag produsere de noen av de beste turskoene og -støvlene som er på markedet, og får å nå dit har holdt fast i sine fire kjerneverdier:

  • Komfort
  • Holdbarhet
  • Design
  • Allsidighet

Merrell sko er med andre ord laget for å vare, men merket jobber også kontinuerlig for å utvikle innovative design og nye teknikker som imøtekommer dine behov. Enten du planlegger en eventyrlig fjelltur eller trenger et par lette og komfortable sandaler til sommeren, har Merrell deg dekket med sko som virkelig er i en egen liga. Bestill et par Merrell-sko i dag fra Skoringen, og få dine nye favoritter levert raskt hjem.