• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
101 produkter
Sorter etter:
Du har sett 24 av 101 produkter

Viking Gore-Tex - kvalitet på høyt nivå

Ønsker du deg skoene som tåler alt? Enten det er til deg selv eller til barnet ditt, så er det få sko som tåler mer enn Viking sine Gore-Tex-sko. Deres unike teknologi har tatt verden med storm, og Viking er i dag ledende på vanntette, pustende og komfortable sko som passer seg i all slags vær - uansett hvor dårlig det kan være. Her snakker vi virkelig at det ikke finnes dårlig vær.

Her på denne siden har vi samlet sammen alle sko fra Viking med Gore-Tex, sånn at du enkelt kan skaffe deg en oversikt over vårt utvalg, og finne akkurat de skoene som passer deg, barnet ditt og deres behov aller, aller best.

Hvorfor velge Viking Gore-Tex?

Så hvorfor skal man egentlig velge Viking sine Gore-Tex-sko? Det er mange grunner til nettopp det. Med Viking sine Gore-Tex vintersko vil du for eksempel alltid være forberedt på selv det dårligste været, og holde deg tørr på føttene.

For det er det som gjør Viking GTX så unike; teknologien bak materialet gjør at føttene dine puster, samtidig som at de er vanntette. Du kan finne en rekke forskjellige Viking Gore-Tex sko her på denne siden:

  • Viking Gore-Tex sko til barn
  • Viking Gore-Tex sko til voksne
  • Viking Gore-Tex vintersko
  • Viking Gore-Tex overgangssko
  • Viking Gore-Tex tursko
  • Viking Gore-Tex joggesko

Hva er egentlig Viking sin Gore-Tex-teknologi?

Viking var de første som lanserte Gore-Tex teknologien, og den har tatt verden med storm. Gore-Tex er nemlig en membran som er svært, svært tynn og består av milliarder av bittesmå porer. Disse porene er mindre enn vanndråper, men større enn molekylene i vanndamp. Det betyr med andre ord at skoene er vanntette da vann ikke klarer å trenge inn i materialet, samtidig som at materialet fører vanndamp, fukt og svette ut fra skoene.

På den måten vil du eller barnet ditt alltid holde føttene deres tørre, samtidig som at skoen puster og svetten ikke blir stengt inne i dine Viking Gore-Tex sko.

Kjøp Gore-Tex sko fra Viking på Skoringen

Vi hos Skoringen er opptatt av kvalitet, og derfor er vi utrolig stolte av å kunne tilby et stort utvalg av Viking Gore-Tex sko - for svært bedre kvalitet enn det kan du nemlig ikke finne. Sjekk ut vårt store utvalg her på denne siden, så kan du finne de aller flotteste, funksjonelle og komfortable skoene for deg eller ditt barn.

Og ser du etter noen andre sko til deg selv eller barnet ditt når du først er her? Ikke glem at vi på Skoringen har et stort utvalg av sko til dame, herre og barn - alt fra sommersko og sneakers til vinterstøvler. Med andre ord er Skoringen stedet hvor du alltid kan finne dine nye skofavoritter, hele året rundt.