• Klikk & Hent etter 1 time
  • Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Gratis bytte og retur i alle våre butikker
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
2 produkter
Sorter etter:
Du har sett 2 av 2 produkter

Se våre elskede Birkenstocks

Ønsker du deg et par Birkenstock? Det forstår vi utrolig godt, for det er få sko som er så behagelig som det disse skoene her. Man har sandaler - som kommer i en rekke forskjellige varianter, også har man Birkenstocks. De er rett og slett i en egen klasse for seg selv, og det er nettopp derfor vi på Skoringen.no har sørget for å ha et stort og godt utvalg av Birkenstock-sandaler for både:

For vi ønsker med andre ord at hele familien skal kunne ha de mest behagelige sandalene de kan få. Så sjekk ut vårt utvalg, drøm deg bort til sommer og sol, og bestill hjem dine nye favorittsandaler allerede i dag.

Suksesshistorien om Birkenstock

Historien om Birkenstock er ikke som veldig mange andre motemerker. Dette er jo tross alt et firma som lager ortopediske sandaler, og som kanskje ikke hadde sett for seg den statusen de faktisk skulle få. Firmaet som ble grunnlagt i 1776 hadde i starten fokus på andre ting, og det var først på 1900-tallet at de begynte å utvikle såkalte helsesandaler.

Etter langt om lenge så skøt populariteten til Birkestock i været på 70-tallet, da sunnhet kom i fokus i motebildet, og disse sandalene ble et must-have. Etter dette hadde Birkenstock en periode hvor de ikke var særlig populære. I mange år ble de nærmest utskjelt, da folk mente at til tross for deres komfort så ble de et bilde på noe som ikke var pent og noe som ikke hang med i et motebilde i forandring.

Heldigvis varte ikke dette så lenge. For de siste årene har Birkenstock virkelig kommet tilbake, og denne gangen ser det ut som at de blir. For de aller fleste har nå fått øynene opp for hva disse sandalene gjør for føttene våre. Glem høye hæler og glitter - Birkenstock har tatt over plassen som de mest populære sommerskoene.

Birkenstock blir bestevennen din

Som sagt så finnes Birkenstock i utrolig mange forskjellige varianter, merket Birkenstock Arizona slutter nemlig aldri å utvikle skoene sine. Fra sesong til sesong finner du derfor en rekke forskjellige modeller - så hvis du er heldig kan du kanskje finne noen:

  • Birkenstock badesandaler
  • Rosa Birkenstocker
  • Birkenstocker i plast
  • Brune Birkenstock
  • Birkenstock Arizona-sandaler i svart
  • Birkenstock med mønstre

Ja - faktisk finnes de i så mange forskjellige modeller at de fornyes hvert år. Og vis du følger godt med, så kan du kanskje også finne et par Birkenstock på salg og få tak i noen skikkelige billige Birkenstocks.

Kombiner funksjon og komfort med stil

Som vi har vært inne på, så finnes det faktisk ikke grenser for hva Birkenstock har kommet med av designs og sandaler de siste årene, og noen med mer eller mindre hell. Men det man trygt kan konkludere med et at Birkenstock virkelig er et merke som har klart den kunsten ikke så mange merker klarer - nemlig å konstant mestre den balansen mellom funksjon, komfort og stil.

En stor grunn til dette er nok at Birkenstock til enhver tid har holdt på stilen og uttrykket sitt. De har nemlig hele tiden behold grunnlaget sitt - bokstavelig talt. For det er grunnlaget, eller basen på skoen som har gjort at Birkenstock er som de er. Den er behagelig og ergonomisk utviklet, sånn at foten din har en sko som sitter godt og som former seg etter dine føtter.

Og det er nettopp denne sålen som gjør Birkenstock til Birkenstock. Utover dette kan du finne sandaler med kilehæl, med stropp mellom tærne, med åpen hæl eller med stropp bak hælen. Det er nemlig helt opp til deg hvordan du foretrekker dine Birkenstocks.

Birkenstock går ikke av moten

Ettersom at historien til Birkenstock er som den er, og de har vært litt opp og ned i popularitet gjennom tidene, er det nok mange som trodde at disse sandalene skulle forsvinne raskt ut av motebildet igjen når de gjorde sitt comeback for en del år siden. Men der tok folk jaggu feil. For Birkenstock har kommet for å bli, og kanskje de endelig har knukket koden med å finne sin måte å holde seg up-to-date med deres store utvalg av forskjellige farger, mønstre og designs, eller kanskje det bare er folket som nekter å gi slipp på disse unike sandalene.

Uansett gjør du et svært trygt valg ved å velge Birkenstock - så finn dine favoritter her og kjøp dine sko i dag. Og har du noen spørsmål, er du alltid velkommen til å ta kontakt med vår kundeservice, eller kom innom en av våre butikker. Våre medarbeidere står alltid klare til å hjelpe deg med dine spørsmål.